• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت شنیسل مرغ : غذای مجارستانی با روش آسان و سریع

    دستور پخت شنیسل مرغ

    آموزش دستور پخت شنیسل مرغ با روش آسان و سریع :

    شنيسل در ابتدا از كشور مجارستان به دنيا شناسانده شد و يكي از غذاهاي مجار به حساب مياد… از اون دسته غذاهايي هست كه همه اعضاء خونه مخصوصا بچه ها با اشتياق ميخورنش و خيلي راحت هم تهيه ميشه كرد و اما طرز تهيه:
    مـواد لازم (برای۴ نفر):

    • سینه مرغ ۳۰۰ گرم
    • تخم‌مرغ ۳ عدد
    • آردگندم ۶ ق غ
    • آردسوخاري هاتي كارا اسپايسي ۶ ق غ
    • روغن ۸ قاشق‌ غذاخوری
    • فلفل قرمز و نمک

    دستور پخت شنیسل مرغ :

    اول ۳ نصفه سینه مرغ تهیه و هر یک را به قطر ۵ میلی‌متر به ۳ ورقه نازک تقسیم کنين، به این ترتیب ۹ ورقه خواهید داشت. توي يه كاسه تخم‌ مرغ‌ ها را بزنین و به اندازه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنین.

    قبل اينكه ورقه‌های مرغ را در تخم‌ مرغ بزنين ابتدا یک طرفشان را بکوبید و در ظرف آرد قرار بدين. به طوری که دو طرف مرغ آردی ‌شود سپس تكه هاي مرغ رو ابتدا توي تخم مرغ بعد توي ارد سرخاري بزنید و توي روغن داغ شده سرخشون ميكنين، به محض طلایی شدن از درون روغن بردارین.

    ورقه‌های مرغ را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن‌شان کشیده شود، آنگاه آنها را سرو کنین، ميتونين با سيب زميني خلالي سرخ شده يا پوره سيب زميني و سالاد سروش كنين.

    من اينبار از سيب زميني خلال استفاده كردم. دوستاي خوبم تزئين خوبي نداره قرار نبوده عكسش رو بزارم ولي طعمش برعكس ديزاينش عالي بود و تند و تيز، بهتون توصيه ميكنم اگر خيلي تندخور نيستين اين آرد سوخاري رو نزنين فكر كنم مسقيم از هند مياد به جاي ايران

    دستور پخت شنیسل مرغ

    About The Author