• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ماکارون + نکات کلیدی

    طرز تهیه ماکارون

    مواد مورد نیاز:

    • پودر بادام 100 گرم
    • پودر شکر 100 گرم
    • پودر کاکائو 20 گرم
    • سفیده تخم مرغ 80 گرم
    • پودر شکر 80 گرم

    مواد لازم برای گاناش :

    • خامه 100 گرم
    • شکلات تخته ای 100 گرم

    طرز تهیه ماکارون

    همه ی مواد باید به دمای محیط رسیده باشد.
    100گرم پودر بادام و 100 گرم پودر شکر را داخل غذاساز ریخته تا با هم کاملا مخلوط شده و پودر صاف و یکدستی شود.
    پودر بدست آمده را از الک رد کنید.پودر کاکائو را الک کرده به پودر بادام اضافه کنید.
    سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا پفی و کشدار شود بعد 80 گرم شکر را در سه مرحله به تدریج اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا زمانی که ظرف رو برعکس کردید از ظرف نریزد.
    مخلوط پودر بادام و کاکائو را در سه مرحله به سفیده اضافه کرده و یکطرفه با لیسک هم بزنید و داخل قیف بریزید.

    روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها رو با فاصله از هم روی سینی بزنید.(خمیرها را به بدنه سینی نچسبونید چون ترک میخوره)بعد سینی رو چند با آرام به زمین بزنید تا هوای داخل خمیر ماکارون خارج شود.(اگر عجله نداشتید 30 دقیقه به همین صورت استراحت بدید و بعد داخل فر بگذارید)بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت 10_15 دقیقه بپزید.

    طرز تهیه گاناش :

    خامه را داخل ظرفی ریخته روی اجاق بگذارید به محض اینکه از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کرد اجاق رو خاموش کنید و شکلات رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب شود.اجازه بدید سرد بشه بعد داخل قیف ریخته وسط ماکارون گاناش بمالید.

    طرز تهیه ماکارون

    About The Author