• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سینی تست و تن ماهی – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه سینی تست و تن ماهی

    امروز براتون دستور یه غذای عربی رو آوردم که با تن ماهی درست میشه برعکس تصور خیلی هم خوشمزست.
    این غذا از سه قسمت تشکیل شده نان تست،مواد میانی که با تن ماهی آماده میکنیم و سس .

    مواد مورد نیاز :

    • برای مواد میانی:
    • تن ماهی یک قوطی
    • پیاز یکعدد
    • سیر یک حبه
    • فلفل سبز یک عدد
    • فلفل دلمه نصف یک عدد
    • گوجه فرنگی یک عدد
    • ادویه جات شامل:نمک،زردچوبه‌،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرسیر و ادویه مخلوط

    طرز تهیه سینی تست و تن ماهی


    اول پیاز رو تفت میدیم بعد سیر خردشده اضافه میکنیم زردچوبه میزنیم.
    فلفل سبز خرد شده اضافه میکنیم.
    گوجه رو پوست میگیریم نگینی خرد میکنیم اضافه میکنیم.
    فلفل دلمه خردشده میریزیم .
    آب گوجه که کشیده شد تن ماهی رو میریزیم با قاشق تن رو له میکنیم.
    نمک و ادویه جات اضافه میکنیم نمک زیاد نزنین چون تن ماهی خودش شوره.
    موادمون آمادست میریم سراغ سس غذامون:
    برای سس:

    • خامه صبحانه نصف پاکت
    • پنیر خامه ای سه ق غ
    • مایونز دو ق غ
    • شیر یک چهارم لیوان


    همه مواد رو با مخلوط کن یا همزن میکس میکنیم تا صاف و یکدست بشه .
    قسمت قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم کف ظرف میچینیم.
    روی نان یک لایه نازک سس میریزیم .
    مواد تن ماهی رو روی نان پخش میکنیم.
    کمی پنیر پیتزا میریزیم.
    دوباره لایه دوم نان میزاریم روی نان مابقی سس رو میریزیم در آخر پنیر پیتزا میریزیم و سینی رو میزاریم داخل فر.
    دقت کنین فقط حرارت بالای فر رو روشن کنین چون تمام مواد پخته هست فقط به اندازه ای که سس پخته بشه حرارت بالای فر رو با درجه کم روشن میکنیم تا سس بپزه و پنیر آب بشه.

    سینی تست و تن ماهی

    About The Author