• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر گل + نکات کلیدی

    طرز تهیه دسر گل

    لیوان اندازه گیری200 m.l است.

    مواد لازم برای خمیر :

    • تخم مرغ 2 عدد
    • روغن مایع 1 لیوان
    • ماست 1 لیوان
    • ایرمیک 1 لیوان
    • بکینگ پودر 10 گرم
    • وانیل 5 گرم
    • آرد 3/5 لیوان(البته بستگی به بزرگ و کوچکی تخم مرغها داره)

    برای رومال کردن :

    • آرد سمولینا 1 لیوان

    مواد لازم برای شربت :

    • شکر 4لیوان
    • آب 5 لیوان

    طرز تهیه دسر گل


    ابتدا شربت دسر رو آماده کنید.شکر و آب رو مخلوط کرده تا شکر کامل در آب حل بشه.(شربت رو نمیجوشونیم)
    تخم مرغ،شیر،روغن مایع،آرد سمولینا،بکینگ پودر و وانیل شکری اضافه کرده همه رو با هم مخلوط کنید در همین حین که ورز میدید آرد رو کم کم اضافه کنید من تقریبا 3 لیوان و نصفی آرد ریختم.یه خمیر نرمی بدست میاد خمیر که آماده شد بهش شکل بدید(طبق فیلم)همه ی خمیرها رو آماده کرده و قسمت روشو داخل پودر سمولینا بزنید و داخل سینی فر با دمای 200 درجه و حرارت بالا و پایین به مدت تقریبا 30 دقیقه بپزید(چون خمیرمون روغنی هست به سینی نمیچسبه بنابراین نیازی به چرب کردن سینی فر نیست)


    بعد از اینکه پخت از فر بیرون بیارید و شربت روش بریرید و کنار بگذارید تا تمام شربت رو به خودش بکشه و در آخر با پودر پسته تزیین کنید.

    طرز تهیه دسر گل

    About The Author