• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوا شوبییت + نکات کلیدی

    طرز تهیه باقلوا شوبییت

    مواد مورد نیاز:

    • خمیر فیلو یک بسته(مخصوص باقلوا) 40_44 ورقه
    • (دوستان یوفکا ترکیه ای سایز ورقه ها بزرگتره وتعدادش میزان و و نازکتره ولی یوفکا ایرانی ضخیمتر) بهتره از خمیر فیلو استفاده کنید اگر یوفکا ایرانی استفاده می کنید 30 ورق استفاده کنید کافیه چون ضخیمتره)
    • کره 150-200 گرم

    داخل باقلوا

    • گردو ، پسته ها و یا فندق

    مواد اولیه محلبی

    • شیر 2 لیوان
    • شکر 1 فنجان چایخوری
    • آرد ایرمیک و یا آرد سمولینا1 فنجان چایخوری
    • وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

    نکته:دوستان کلا به جای محلبی میتونین از پنیر ماسکارپونه و یا پنیر لبنه استفاده کنید.
    و یا می توانید بعد از پخت بین لایه ها سر شیر بذارین.

    مواد لازم شربت:

    • شکر 5_6 لیوان
    • آب 5_6 لیوان
    • آب لیمو چند قطره

    طرز تهیه باقلوا شوبییت


    اولیه شربت را آماده کنید و بگذارید تا خنک شود آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد بعد آب لیمو اضافه کنید و 15_20 دقیقه با حرارت کم بجوشانید قوام شربت نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد.
    سپس محلبی را تهیه کنید همه مواد مربوط به محلبی را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام دیگر را در کنار خود بگذارید تا خنک شود.
    40 ورق یوفکا را 20_20 ورق جدا کنید دقت کنید ورقه ها خیلی نازک هستن و زود خشک میشن روشونو را با پارچه بپوشونید.


    کره شده آب رو بین هر 20 لایه با فرچه بمالید و ورقه ها روی هم بچینید و سپس به شکل مربع برش بزنید و وسط هر کدام یک قاشق مرباخوری سرپر محلبی و مغز گردو ویا مغز مورد نظرتان قرار دهید و به شکل مثلث ببندید و همه برش ها را به این شکل انجام دهید و داخل سینی فر بچینید موقع چیدن دقت کنید که نوک مثلث پایین باشد و مثلث بعدی را روی نوک قبلی قرار دهید تا بسته بماند.


    سپس ۲۰ ورق یوفکا دیگر را هم به این شکل کره زده و برش بزنید و با مواد بنویسید و ببندید با خمیر یوفکا ترکیه ای کلا ۴۰ عدد باقلو میشه درست کرد ولی خمیر یوفکا ایرانی سایزش کوچکتر است و تعداد کمی کمتر خواهد شد. بعد کره آب شده روی باقلواها ریخته در فر با دمای 180 درجه تا زمانی که روی باقلواها طلایی بشه و بعد از خارج شدن کردن از فر شربت سرد رو روی آن بریزید.با پودر پسته یا هر چی که دوست دارید تزیین کنید.

    طرز تهیه باقلوا شوبییت

    About The Author