طرز تهیه های بای خونگی
مواد لازم :
- کره یا مارگارین 125 گرم
- روغن مایع 1 فنجان
- نشاسته 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند نصف لیوان
- وانیل 3 گرم
- آرد 2 لیوان(کنترل شده بریزید)
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه های بای خونگی
همه ی مواد به جز آرد را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید. آرد را کم کم و به تدریج اضافه کرده ورز بدید تا خمیر نرمی شده و خمیر جمع شود.
سپس خمیر را از وسط دو نیم کرده به یک نیمه پودر کاکائو را اضافه کرده و خوب ورز بدید.
خمیر ساده و کاکائویی گلوله های ریز برش داده و گرد کنید و مانند ویدئو یکی در میان کنار هم بگذارید و با حرکت دست شکل بدید.
همه ی خمیر را به همین شکل آماده کرده و در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
وقتی ته کوکی ها کمی تغییر رنگ داد کوکی ها کاملا پخته میشوند.قبل از خنک شدن کامل از سینی بیرون نیاورید وقتی داخل فر هستند نرمند ولی وقتی کامل سرد شدند دقیقا مثل های بای بافتشون سفت و سخت میشود.