• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    براونی شکلاتی پنیری – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه براونی شکلاتی پنیری

    اندازه قالب 20×20 است.

    مواد لازم برای لایه پنیری :

    • پنیر خامه ای 170 گرم
    • شکر 1 قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ 1 عدد
    • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
    • آرد 1 قاشق غذاخوری

    پنیر و شکر را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شده و پنیر باز شود.تخم مرغ و آبلیمو را اضافه کرده مخلوط کنید.سپس آرد را اضافه کرده و با کمک لیسک مخلوط کنید.

    مواد لازم کیک :

    • شکلات تلخ 150 گرم
    • آرد 100 گرم
    • روغن نباتی 40 m.l
    • کره 50 گرم
    • تخم مرغ 2 عدد
    • پودر قند 150 گرم
    • پودر کاکائو 35 گرم

    براونی شکلاتی پنیری


    شکلات و کره را به روش بنماری ذوب کنید.
    طرز تهیه :
    تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس شکلات بنماری شده را اضافه کرده مخلوط کنید.آرد و پودر کاکائو را الک کرده به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید.


    1 قاشق غذاخوری از مواد برای رویه کنار بگذارید.
    حالا مواد پنیری را روی کیک ریخته و صاف کنید.
    1 قاشق غذاخوری از خمیر شکلاتی کنار گذاشته بودید را به طور مساوی روی لایه پنیری بریزید و با کمک خلال طرح بدید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
    دمای فرها با هم متفاوت است میتونید با استفاده از خلال پخت کیک را تست کنید.

    براونی شکلاتی پنیری

    About The Author