• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک نسکافه + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک نسکافه

    مواد مورد نیاز :

    • آرد سفید سه صفر 280 گرم
    • شیر 240 گرم
    • شکر 320 گرم
    • تخم مرغ 4 عدد(وزن با پوست 240 گرم)
    • وانیل 1 قاشق چایخوری
    • روغن مایع 100 گرم
    • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
    • نمک 1/8 قاشق چایخوری
    • نسکافه 3 قاشق غذاخوری
    • قاشقها استاندارد آشپزی هستند.

    طرز تهیه کیک نسکافه


    یک چهارم از شیر را گرم کرده و نسکافه رو داخلش حل کنید بذارین کنار تا خنک بشه.تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن و حجمش زیاد بشه بعد روغن بریزید. نسکافه خنک شده و بقیه شیر رو بریزید کمی به هم بزنید. در آخر آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد یکدست شدن به هم بزنید.قالب ۲۵ سانت رو چرب و آردپاشی کرده خمیر کیک رو داخلش بریزید و بذارین در فری که از قبل با 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا 40_45 دقیقه با خلال چوبی تست کنید اگه چیزی از خمیر بهش نچسبید کیک آمادس در غیر اینصورت اجازه بدین تا پخت کیک ادامه داشته باشه.سپس بیرون بیارین بعد از 10 دقیقه کیک را روی توری فلزی برگردونید تا کاملا خنک بشه و سپس نوش جان کنید.


    برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبه آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده یا روغن جامد چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید .قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه.بعد خمیر کیک را داخل آن بریزید.اینطوری کیک به قالب نمیچسبه اگر هم قالب طرحدار نیست و کف اون صافه میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
    -همیشه دمای فر رو با فر خودتون تنظیم کنید.

    طرز تهیه کیک نسکافه

    About The Author