• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک آفتابگردان + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک آفتابگردان

    مواد لازم برای کوکی شکلاتی :

    • کره یا مارگارین 35 گرم
    • شکر 50 گرم
    • تخم مرغ 1 عدد
    • آرد 105 گرم
    • پودر کاکائو 5 گرم

    طرز تهیه کیک آفتابگردان


    کره و شکر را هم بزنید تا مخلوط شوند سپس تخم مرغ را اضافه کرده به همزدن ادامه بدید تا یکدست شود.در آخر آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده خوب هم بزنید.
    پس از مخلوط شدن خمیر را در نایلون قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم استراحت بدید.
    از خمیر گلوله های 15 گرمی برداشته گرد کنید دوباره روی خمیر را بپوشانید و استراحت بدید.

    مواد لازم برای خمیر کرم رنگ :

    • آرد 220 گرم
    • شکر 40 گرم
    • تخم مرغ 1 عدد
    • شیر 40 گرم
    • آب سرد 70 گرم
    • خمیر نایه فوری 6 گرم
    • کره 50 گرم
    • نمک یه پنس(خیلی کم)


    همه ی مواد بجز نمک و کره را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا یکدست شود سپس نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشدار شود سپس داخل ظرف پیرکس گذاشته روش سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
    از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته گرد کنید و کنار بگذارید.
    نصف گلوله های خمیر را گرد کرده و نصف دیگر را به صورت نواری به طول 21 سانتیمتر لول کنید.
    خمیر کیک را از داخل ظرف پیرکس بیرون بیارید.


    از خمیر کرم رنگ برداشته با دست یا وردنه باز کنید و از توپکهای شکلاتی وسط خمیر گذاشته و خمیر را جمع کنید بعد در داخل شکر فرو برده و با چاقو مطابق شکل طرح بدید دوباره از لولهای نواری خمیر کرم رنگ دورادور آن بچسبانید و شکل بدید.
    همه ی خمیر را به همین صورت آماده کنید سپس کمی استراحت بدید بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 180 تا زمانی که کامل برشته شود بپزید.(حدودا 20_25 دقیقه).

    طرز تهیه کیک آفتابگردان

    About The Author