• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک جادول + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک جادول

    مواد مورد نیاز :

    • زرده تخم مرغ 12 عدد
    • سفیده تخم مرغ 2 عدد
    • شکر 110 گرم
    • آرد 75 گرم
    • شیر خشک قنادی 10 گرم(با آرد الک کنید)
    • نشاسته ذرت 10 گرم
    • شیرعسلی 1 قاشق چایخوری
    • کره یا مارگارین 135 گرم(کره ذوب شده خنک)

    مواد رویه :

    • خامه قنادی یا شیرعسلی یا سس کارامل
    • ترافل شکلاتی
    • ترافل پنیری

    طرز تهیه کیک جادول

    شکر و تخم مرغها با دور تند همزن حدودا 10 دقیقه بزنید تا حجم مواد دو برابر و غلیظ و کرم رنگ شود.
    سرعت همزن را کم کنید،آرد و شیرخشک و نشاسته را الک کرده و در چند مرحله اضافه کنید.
    سپس کره یا مارگارین ذوب شده و شیر عسلی را به مواد اضافه کرده و با لیسک حالت دورانی هم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.


    داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. سپس مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حرارت از بالا و پایین به مدت 20 دقیقه بپزید.
    بعد از پخت کیک را سریع از فر بیرون بیاورید و از قالب جدا کنید تا پف کیک نخوابد سپس اجازه بدید کیک کامل خنک شود بعد به سلیقه خودتون روی سطح کیک خامه کشی کنید و با ترافل شکلاتی یا ترافل پنیری تزیین کنید.

    نکته تجربی: چون دمای فرها متفاوت است با خلال چوبی تست کنید.

    طرز تهیه کیک جادول

    About The Author