• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پارفه توت : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه پارفه توت

    طرز تهیه دسر پارفه توت:

    مواد لازم:

    • 1 بسته کرم شانتی ( میتوانید با 250 گرم خامه قنادی فرم گرفته جایگزین کنید)
    • 1 لیوان شیر سرد
    • 200 گرم خامه میوه ای
    • 1 پیمانه بیسکوئیت خرد شده
    • 1/2 پیمانه چیپس شکلات
    • 1/3 پیمانه تمشک
    • 1/3 پیمانه شاتوت
    • 2 قاشق غذاخوری پودر شکر
    • میتوانید از فندق، گردو، بادام، پسته و …استفاده کنید
    • میتوانید از هر میوه دلخواه استفاده کنید.
    • از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید.

    طرز تهیه پارفه توت:

    کرم شانتی با را شیر سرد مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد. سپس خامه میوه ای را اضافه کرده و مجددا چند دقیقه با همزن بزنید.
    بیسکوئیت و چیپس شکلات را به خامه همزده اضافه کرده و مخلوط کنید .سپس شاتوت و تمشک (یاهر میوه دلخواه)را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.


    ‌قالبی را برداشته و با نایلون بپوشانید یا قالب را با آب خیس کنید.مایع پارفه را در قالب بریزید و به مدت 8ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید.
    چند دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کرده و برش بزنید.
    نوش جان

    طرز تهیه پارفه توت

    About The Author