طرز تهیه کیک جادول
مواد مورد نیاز :
- زرده تخم مرغ 12 عدد
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- شکر 110 گرم
- آرد 75 گرم
- شیر خشک قنادی 10 گرم(با آرد الک کنید)
- نشاسته ذرت 10 گرم
- شیرعسلی 1 قاشق چایخوری
- کره یا مارگارین 135 گرم(کره ذوب شده خنک)
مواد رویه :
- خامه قنادی یا شیرعسلی یا سس کارامل
- ترافل شکلاتی
- ترافل پنیری
طرز تهیه کیک جادول
شکر و تخم مرغها با دور تند همزن حدودا 10 دقیقه بزنید تا حجم مواد دو برابر و غلیظ و کرم رنگ شود.
سرعت همزن را کم کنید،آرد و شیرخشک و نشاسته را الک کرده و در چند مرحله اضافه کنید.
سپس کره یا مارگارین ذوب شده و شیر عسلی را به مواد اضافه کرده و با لیسک حالت دورانی هم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.
داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. سپس مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حرارت از بالا و پایین به مدت 20 دقیقه بپزید.
بعد از پخت کیک را سریع از فر بیرون بیاورید و از قالب جدا کنید تا پف کیک نخوابد سپس اجازه بدید کیک کامل خنک شود بعد به سلیقه خودتون روی سطح کیک خامه کشی کنید و با ترافل شکلاتی یا ترافل پنیری تزیین کنید.
نکته تجربی: چون دمای فرها متفاوت است با خلال چوبی تست کنید.