• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پای هلو + نکات کلیدی

    طرز تهیه پای هلو

    مواد مورد نیاز :

    • تخم مرغ : 3 عدد
    • شکر : یک پیمانه
    • روغن مایع : نصف پیمانه
    • شیر : نصف پیمانه
    • بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
    • وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
    • آرد : حدودا دو پیمانه(من کمی بیشتر ریختم تا هلوها در مایع کیک فرو نره)
    • هلوی تازه : به مقدارلازم(از هلوی شیرین و سفت استفاده کنید)

    طرز تهیه پای هلو


    تخم مرغ و شکر رو 3دقیقه هم بزنید.
    سپس روغن ،شیر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید .
    مواد خشک(آرد و بیکینگ پودر و وانیل) رو الک کنید و به مایع اضافه کنید
    مایه ی کیک آماده رو توی قالب های مورد نظر ریخته و روش برش های هلو بچینید.درفر 180 درجه ی گرم حدود 25 تا 30 دقیقه بزارین بپزه تا زیر و روش طلایی بشه.
    بعد از پخت و سرد شدن روی کیک ها پودر قند و پودر پسته بپاشید.
    نکته: حتما کیک رو توی قالب پای یا قالبی درست کنید که ارتفاعش کم باشه

    طرز تهیه پای هلو

    About The Author