دستور پخت و طرز تهیه ماهی کنجدی:
طرز تهیه ماهی کنجدی:
مواد اولیه:
- فیله ماهی (شیر، قباد، و…) ۳۰۰ گرم
- کنجدخام – دو قاشق غذاخوری
- سس خردل – دو قاشق غذاخوری
- شیر – دو قاشق غذاخوری.
طرز تهیه
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیب زمینی آب پز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود.
راستی حتما حتما این آموزش رو ذخیره کن تا بتونی برای خونواده درستش کنی و با هم دیگه کلی لحظات خوب بسازین
نوش جان