طرز تهیه پلو امامی
پلو مخصوص شهر بندرعباس که بیشتر تو مراسما پخت میشه
مواد مورد نیاز :
- گوشت ۴۰۰ گرم
- پیاز بزرگ یکعدد
- نخود پخته یا کنسروی یک کنسرو
- سیر دو حبه
- چوب دارچین یک تکه
- مغز لیمو عمانی یکعدد به جاش از گرد لیمو هم میتونین استفاده کنین.
- پودردارچین،پودرهل،پودرفلفل سیاه یک ق چ
- پودر میخک نصف ق چ
- پیازداغ و سیبزمینی برای تزیین
طرز تهیه پلو امامی
گوشت رو داخل قابلمه یا زودپز با کمی آب و یک تکه چوب دارچین میپزیم تا نرم بشه(آب گوشت رو نگه میداریم)
پیاز بزرگ خرد میکنیم تفت میدیم پیاز که سبک شد
سیر رنده اضافه میکنیم.
گوشتای پخته رو اضافه میکنیم.
نمک میزنیم.
پودر دارچین ،هل ، فلفل سیاه و میخک میزنیم.
مغز لیمو عمانی رو اضافه میکنیم.
نخود پخته یا کنسروی میریزیم.
به اندازه برنجمون آب گوشت اضافه میکنیم جوش که اومد برنج رو میریزیم و مثل کته آب برنج که کشیده شد دم میزاریم.
میتونین روی پلورو با سیبزمینی سرخ شده و یا پیاز داغ تزیین کنین(دلبخواهی)