طرز تهیه کیک شیره خرما و دارچین
سلام به همگی حالتون چطوره؟ خوبین؟
الهی شکر
من اومدم با یه کیک رژیمی و کاااااااملا سالم و با قند طبیعی
خیلی وقتا ازتون دایرکت داشتم برای رسپی خوب از کیک بدون قند و شکر
خوب به نظرم کیک شیره خرما هم مقویه خیلی هم میتونین با خیال راحت یه تیکه ازش با چای نوش جان کنین و نگران سلامتی و گاها تنتسب اندامتون نباشین چرا که کالریش نصف کیک های عصرونه ی دیگست. بلههههه
حتما درست کنید و نظرتون درموردش رو بهم بگین
مواد مورد نیاز :
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیره ی خرما ۱ پیمانه
- آرد قنادی ۲ پ
- روغن ۳/۴ پ
- شیر ۳/۴ پ
- پودر نارگیل ۱/۲ پ
- بکینگ پودر ۱، ۱/۲ ق چ
- جوش شیرین ۱/۲ ق چ
- پودر دارچین ۲ ق چ
طرز تهیه کیک شیره خرما و دارچین
تخم مرغ و دارچین رو با دور تند همزن یک دقیقه میزنیم، بهش شیر و روغن رو اضافه کرده و در حد یکدست شدن میزنیم، در این مرحله شیره خرما رو اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
نهایتا آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو که از قبل با هم الک کردیم ، به همراه پودر نارگیل، در دو مرحله به ملات کیک افزوده و فقط در حد چند ثانیه مخلوط میکنیم.
میره تو فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه.
میتونید بعد از خنک شدن روش رو شکلات بن ماری شده بریزید یا مثل من با کمی پودر قند و پودر نارگیل تزئین کنید.