• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی سکه ای با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه شیرینی سکه ای:

    طرز تهیه شیرینی سکه ای

    طرز تهیه شیرینی سکه ای :

    خوب قبلا هم بهتون یه دستور یاد داده بودم شیرینی‌های شبیه به این رو… خوبی این شیرینی‌ها اینه که کافیه خمیر شیرینی رو به شکل استوانه فرم بدید و بعد با چاقو یک اندازه برش بزنید د دیگه نیازی به قالب و کاتر ندارید.

    از هر نوع مغز آجیل می‌تونین استفاده کنید در این شیرینی، بادام زمینی، بادام درختی، گردو، کنجدو… حتی میتونین از خشکبارهای خرد شده مثل قیسی و انجیر و چیپس خرما استفاده کنید.

    مواد مورد نیاز:

    • مغز آجیل خام یا ترکیبی از آجیل و خشکبار ۱ پیمانه
    • کره یا مارگارین ۱۲۰ گرم
    • پودر قند ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری یا هل پودر شده ۱ قاشق چایخوری
    • تخم‌مرغ ۱ عدد
    • آرد ۱/۲ ۱ پیمانه (۲۱۰ گرم )
    • شکلات ذوب شده مقداری برای تزیین

    طرز تهیه شیرینی سکه ای :

    آجیل یا خشکبار را به صورت قطعات ریز خرد کنید.

    کره، پودرقند و وانیل یا هل را با دور بالای همزن برقی بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کنید و وقتی خمیر منسجم شد، آجیل یا خشکبار را اضافه کنید.

    خمیر را به صورت استوانه به قطر ۳ الی ۴ سانتیمتر فرم دهید و داخل سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

    فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر شیرینی را به صورت حلقه‌هایی به قطر نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله روی سینی که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده‌اید، بچینید و حدود ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های آن رنگ بگیرد.

    پس از خنک شدن کامل میتوانید شیرینی‌ها را با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

    About The Author