• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش خلال کرمانشاه : طرز تهیه غذای خوشمزه ایرانی در خانه

    خورش خلال کرمانشاه

    طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه :

    طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه :

    ابتدا گوشت و با پیاز فراوان سرخ میکنیم بعد زردچوبه فلفل سیاه و چوب دارچین و کمی زنجبیل اضافه میکنیم و میذاریم تا گوشت پخته شود . تو این فاصله خلال بادام ها رو با گلاب و زعفران خیس میکنیم.

    اواسط پخت گوشت رب سرخ کرده به خورشت اضافه میکنیم بعد از پخت بادام ها رو اضافه کرده به همراه زعفران فراوان . بعد از پخت چاشنی از آبغوره و یا کمی اب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.

    نیم ساعت آخر زرشک سرخ شده را به خورشتمون اضافه میکنیم.

    خورشتمون آماده است نوش جان

    پ ن : از لیمو عمانی هم میتوانید استفاده کنید

    حتمن درست کنید و لذت ببرید چون فوق العاده خوشمزه است

    خورش خلال کرمانشاه

    About The Author