• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر پاناکوتا زعفرانی : طرز تهیه دسر عربی خوشمزه و آسون خونگی

    دسر پاناکوتا زعفرانی

    آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • شیر دو لیوان
    • شکر شش قاشق غذا خوری
    • ژلاتین دو قاشق غذا خوری
    • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    • خامه صد گرم
    • زعفران به مقدار لازم
    • آب سرد یک چهارم لیوان

    طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی عربی :

    پودر ژلاتین رو بریزید توی آب سرد و بزارید رو بخار کتری تا همه ذراتش حل بشن
    شیر و شکر و وانیل و با هم مخلوط کنید و بزارید رو گاز تا شکرش حل بشه بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل بشه 
    حالا زعفران دم کرده و ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و داخل قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و به مدت پنج ساعت داخل یخچال بذارید.

    دسر پاناکوتا زعفرانی

    About The Author