• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف کدو تنبل

    فواید مصرف کدو تنبل

    کدو تنبل نوعی کدو حلوایی زمستانه است که از خانواده Cucurbitaceae است.

    این بومی آمریکای شمالی است و به ویژه در روز شکرگزاری و هالووین محبوب است .

    در حالی که معمولا به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود، کدو تنبل از نظر علمی یک میوه است، زیرا حاوی دانه است. گفته می شود، از نظر تغذیه ای بیشتر شبیه سبزیجات است تا میوه ها.

    کدو تنبل فراتر از طعم لذیذش، مغذی است و با فواید بسیاری برای سلامتی مرتبط است.

    فواید مصرف کدو تنبل : بسیار مغذی

    کدو تنبل دارای مشخصات مغذی قابل توجهی است.

    یک فنجان کدو تنبل پخته (245 گرم) حاوی :

    • کالری: 49
    • چربی: 0.2 گرم
    • پروتئین: 2 گرم
    • کربوهیدرات: 12 گرم
    • فیبر: 3 گرم
    • ویتامین A: 245 درصد از مصرف روزانه مرجع
    • ویتامین C: 19 درصد از مصرف روزانه مرجع
    • پتاسیم: 16 درصد از مصرف روزانه مرجع
    • مس: 11 درصد از مصرف روزانه مرجع
    • منگنز: 11 درصد از مصرف روزانه مرجع
    • ویتامین B2: 11 درصد از مصرف روزانه مرجع
    • ویتامین E: 10٪ از مصرف روزانه مرجع
    • آهن: 8 درصد از مصرف روزانه مرجع
    • مقادیر کمی منیزیم، فسفر، روی، فولات و چندین ویتامین B.

    کدو تنبل علاوه بر مملو از ویتامین ها و مواد معدنی، کالری نسبتاً کمی نیز دارد، زیرا 94 درصد آن آب است.

    همچنین سرشار از بتاکاروتن است، یک کاروتنوئید که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند.

    علاوه بر این، دانه های کدو تنبل خوراکی، مغذی و دارای فواید سلامتی متعددی هستند.

    فواید مصرف کدو تنبل : آنتی اکسیدان بالا

    رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که توسط فرآیند متابولیک بدن شما تولید می شوند. اگرچه بسیار ناپایدار هستند، اما نقش های مفیدی مانند از بین بردن باکتری های مضر دارند.

    با این حال، رادیکال های آزاد بیش از حد در بدن شما حالتی به نام استرس اکسیداتیو ایجاد می کند که با بیماری های مزمن از جمله بیماری قلبی و سرطان مرتبط است .

    کدو تنبل حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند آلفا کاروتن، بتاکاروتن و بتا کریپتوکسانتین است. اینها می توانند رادیکال های آزاد را خنثی کنند و از آسیب رساندن به سلول های شما جلوگیری کنند.

    مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده اند که این آنتی اکسیدان ها از پوست در برابر آسیب های خورشید محافظت می کنند و خطر ابتلا به سرطان، بیماری های چشمی و سایر بیماری ها را کاهش می دهند.

    با این حال، به خاطر داشته باشید که برای ارائه توصیه های بهداشتی به تحقیقات بیشتر مبتنی بر انسان نیاز است.

    فواید مصرف کدو تنبل : تقویت ایمنی

    کدو تنبل سرشار از مواد مغذی است که می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند.

    برای مثال، بتاکاروتن بالایی دارد که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند.

    مطالعات نشان می دهد که ویتامین A می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و به مبارزه با عفونت ها کمک کند. برعکس، افرادی که کمبود ویتامین A دارند می توانند سیستم ایمنی ضعیف تری داشته باشند.

    کدو تنبل همچنین سرشار از ویتامین C است که نشان داده است تولید گلبول‌های سفید خون را افزایش می‌دهد، به سلول‌های ایمنی کمک می‌کند موثرتر کار کنند و زخم‌ها را سریع‌تر التیام دهند.

    به غیر از دو ویتامین ذکر شده در بالا، کدو تنبل منبع خوبی از ویتامین E، آهن و فولات است که همه آنها به سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کنند.

    فواید مصرف کدو تنبل : محافظت از بینایی

    کاهش بینایی با افزایش سن بسیار رایج است.

    خوشبختانه، خوردن مواد مغذی مناسب می تواند خطر از دست دادن بینایی را کاهش دهد. کدو تنبل سرشار از مواد مغذی است که با افزایش سن بدن با بینایی قوی مرتبط است.

    به عنوان مثال، محتوای بتاکاروتن موجود در آن ویتامین A مورد نیاز بدن را تامین می کند. تحقیقات نشان می دهد که کمبود ویتامین A یکی از دلایل بسیار شایع نابینایی است .

    در تجزیه و تحلیل 22 مطالعه، دانشمندان دریافتند که افرادی که مصرف بالاتری از بتاکاروتن دارند، خطر ابتلا به آب مروارید، یکی از علل شایع نابینایی، به میزان قابل توجهی کمتر است .

    کدو تنبل همچنین یکی از بهترین منابع لوتئین و زآگزانتین است، دو ترکیبی که با کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (AMD) و آب مروارید مرتبط با سن مرتبط هستند.

    علاوه بر این، حاوی مقادیر خوبی از ویتامین C و E است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و ممکن است از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های چشم شما جلوگیری کند.

    فواید مصرف کدو تنبل

    کاهش وزن

    کدو تنبل یک غذای مغذی محسوب می شود.

    این بدان معناست که با وجود اینکه سرشار از مواد مغذی است، کالری بسیار کمی دارد.

    در واقع، کدو تنبل کمتر از 50 کالری در هر فنجان (245 گرم) دارد و از حدود 94 درصد آب تشکیل شده است .

    به عبارت ساده تر، کدو تنبل یک غذای مناسب برای کاهش وزن است زیرا می توانید بیشتر از سایر منابع کربوهیدراتی – مانند برنج و سیب زمینی – مصرف کنید، اما همچنان کالری کمتری دریافت کنید.

    علاوه بر این، کدو تنبل منبع خوبی از فیبر است که می تواند به کاهش اشتهای شما کمک کند.

    کاهش خطر ابتلا به سرطان

    سرطان یک بیماری جدی است که در آن سلول ها به طور غیر طبیعی رشد می کنند.

    سلول های سرطانی برای کمک به تکثیر سریع رادیکال های آزاد تولید می کنند .

    کدو تنبل سرشار از کاروتنوئیدها است که ترکیباتی هستند که می توانند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کنند. این به آنها اجازه می دهد تا رادیکال های آزاد را خنثی کنند، که ممکن است در برابر برخی سرطان ها محافظت کند.

    به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل 13 مطالعه نشان داد که افرادی با مصرف بالاتر آلفاکاروتن و بتاکاروتن به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دادند .

    به طور مشابه، بسیاری از مطالعات انسانی دیگر نشان داده‌اند که افرادی که مصرف بیشتری از کاروتنوئیدها دارند، خطر کمتری برای ابتلا به سرطان‌های گلو، پانکراس، سینه و سایر سرطان‌ها دارند .

    با این حال، دانشمندان مطمئن نیستند که آیا خود کاروتنوئیدها یا سایر عوامل – مانند عادات سبک زندگی کسانی که رژیم‌های غذایی غنی از کاروتنوئیدها مصرف می‌کنند – مسئول این خطرات پایین‌تر هستند یا خیر.

    مفید برای سلامت قلب

    کدو تنبل حاوی انواع مواد مغذی است که می تواند سلامت قلب شما را بهبود بخشد.

    سرشار از پتاسیم، ویتامین C و فیبر است که با فواید قلب مرتبط است.

    برای مثال، مطالعات نشان داده‌اند که افرادی که پتاسیم بیشتری دریافت می‌کنند، فشار خون پایین‌تری دارند و خطر سکته مغزی کاهش می‌یابد – دو عامل خطر برای بیماری‌های قلبی .

    کدو تنبل همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است از کلسترول بد LDL در برابر اکسید شدن محافظت کند. وقتی ذرات کلسترول LDL اکسید می شوند، می توانند در امتداد دیواره رگ های خونی جمع شوند، که می تواند عروق شما را محدود کرده و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد .

    سلامت پوست

    کدو تنبل سرشار از مواد مغذی است که برای پوست شما عالی است.

    برای مثال، حاوی کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن است که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند.

    در واقع، یک فنجان (245 گرم) کدو تنبل پخته شده 245 درصد از RDI ویتامین A را تامین می کند.

    مطالعات نشان می دهد که کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن می توانند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کنند.

    پس از مصرف، کاروتنوئیدها به اندام های مختلف از جمله پوست شما منتقل می شوند. در اینجا، آنها به محافظت از سلول های پوست در برابر آسیب های ناشی از اشعه های مضر UV کمک می کنند .

    کدو تنبل همچنین سرشار از ویتامین C است که برای سلامت پوست ضروری است. بدن شما برای ساخت کلاژن به این ویتامین نیاز دارد، پروتئینی که پوست شما را قوی و سالم نگه می‌دارد.

    علاوه بر این، کدو تنبل حاوی لوتئین، زآگزانتین، ویتامین E و بسیاری از آنتی اکسیدان های دیگر است که نشان داده شده است که دفاع پوست شما را در برابر اشعه ماوراء بنفش تقویت می کند .

    آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی

    کدو تنبل خوشمزه، همه کاره است و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود.

    طعم شیرین آن را به یک ماده محبوب در غذاهایی مانند کاستارد، پای و پنکیک تبدیل کرده است. با این حال، در غذاهای خوش طعم مانند سبزیجات برشته، سوپ و پاستا نیز به خوبی کار می کند.

    کدو تنبل پوست بسیار سفتی دارد، بنابراین برش دادن آن به مقداری تلاش نیاز دارد. هنگامی که آن را برش دادید، دانه ها و قسمت های رشته ای را بردارید، سپس کدو تنبل را قاچ کنید.

    دانه ها همچنین خوراکی هستند و سرشار از مواد مغذی هستند که فواید بسیار دیگری دارند. به عنوان مثال، دانه کدو تنبل ممکن است سلامت مثانه و قلب را بهبود بخشد .

    کدو تنبل از قبل برش خورده یا کنسرو شده نیز در دسترس است که به شما در دستور العمل ها و آماده سازی انعطاف پذیری می دهد. هنگام خرید کنسرو، حتما برچسب ها را با دقت بخوانید، زیرا همه محصولات 100٪ کدو تنبل نیستند و ممکن است بخواهید از مواد افزودنی، به ویژه شکر اجتناب کنید.

    ساده ترین راه برای خوردن کدو حلوایی این است که آن را با نمک و فلفل مزه دار کرده و در فر کباب کنید. بسیاری از مردم همچنین از درست کردن آن به عنوان سوپ کدو تنبل به خصوص در فصل زمستان لذت می برند.

    چه کسانی نباید کدو تنبل بخورند؟

    کدو تنبل بسیار سالم است و برای اکثر افراد بی خطر است.

    با این حال، برخی از افراد ممکن است پس از خوردن کدو تنبل دچار آلرژی شوند .

    همچنین به عنوان ادرارآور خفیف در نظر گرفته می شود، به این معنی که خوردن مقدار زیادی کدو تنبل ممکن است واکنشی شبیه به “قرص آب” ایجاد کند و میزان آب و نمکی را که بدن شما از طریق ادرار دفع می کند، افزایش دهد.

    این اثر ممکن است به افرادی که از داروهای خاصی مانند لیتیوم استفاده می کنند آسیب برساند. دیورتیک ها می توانند توانایی بدن شما برای حذف لیتیوم را مختل کنند و عوارض جانبی جدی ایجاد کنند.

    اگرچه کدو تنبل سالم است، اما بسیاری از غذاهای ناسالم مبتنی بر کدو تنبل – مانند لاته، آب نبات و فیلینگ پای – سرشار از شکر هستند. آنها فواید سلامتی مشابه مصرف میوه را ندارند.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author