• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ کدو تنبل طرز تهیه + نکات کلیدی

    سوپ کدو تنبل :

    طرز تهیه سوپ کدو تنبل

    طرز تهیه سوپ کدو تنبل :

    مواد لازم:

    • کره ۳۰ گرم
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • کدو تنبل مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم
    • چوب دارچین ۱ عدد کوچک
    • استاک گوشت یا مرغ ۱ لیتر
    • پودر سیر ۱/۸ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • خامه ۱۰۰ گرم
    • پنیر بلوچیز خرد شده ۱۵۰ گرم
    • نان باگت ورقه‌ای خرد شده
    • مغز دانه کدو ۲ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه سوپ کدو تنبل :

    کره و پیاز را داخل قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نرم و شفاف شود.

    کدو و استاک را به همراه پودر سیر، دارچین و جوزهندی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد و کدوها نرم شود. سپس چوب دارچین را خارج کنید و سوپ را درون غذاساز یا به وسیله گوشت برقی له کنید تا یکدست شود. خامه را به سوپ اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. سوپ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.

    در این مدت برشهای نان باگت را داخل سینی بچینی و درون فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۵ دقیقه برشته کنید و هنگامی که هنوز داغ است پنیر بلوچیز و دانه‌های کدو را روی آن‌ها بپاشید و ۱ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

    سوپ را در ظرف سرو بریزید و برشهای نان برشته پنیری را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

    پ.ن ۱ : به جای پنیر بلوچیز می‌تونین از هر نوع پنیر مورد علاقه‌تون روی نون‌های سوپ استفاده کنید!

    پ.ن. ۲ : به جای دارچین می‌تونین از ادویه کاری استفاده کنین که مزه اسپایسی خوبی بهش میده!

    About The Author