• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف تره فرنگی

    فواید مصرف تره فرنگی

    تره فرنگی از خانواده پیاز، موسیر، پیازچه و سیر است.

    آنها شبیه پیاز سبز غول پیکر هستند، اما طعم ملایم تر، تا حدودی شیرین و بافت خامه ای در هنگام پخت دارند.

    همه انواع تره فرنگی مغذی هستند و تصور می شود که فواید زیادی برای سلامتی دارند.

    فواید مصرف تره فرنگی : مواد مغذی

    تره سرشار از مواد مغذی است، به این معنی که کالری کمی دارد و در عین حال سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

    یک وعده 3.5 اونسی (100 گرمی) تره فرنگی پخته تنها 31 کالری دارد .

    در عین حال، آنها به خصوص دارای پروویتامین A کاروتنوئیدها، از جمله بتا کاروتن هستند. بدن شما این کاروتنوئیدها را به ویتامین A تبدیل می کند که برای بینایی، عملکرد سیستم ایمنی، تولید مثل و ارتباطات سلولی مهم است.

    آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین K1 هستند که برای لخته شدن خون و سلامت قلب ضروری است .

    در همین حال، رمپ های وحشی به ویژه غنی از ویتامین C هستند که به سلامت سیستم ایمنی، ترمیم بافت، جذب آهن و تولید کلاژن کمک می کند. در واقع، آنها تقریباً دو برابر همان مقدار پرتقال ویتامین C ارائه می دهند.

    تره فرنگی همچنین منبع خوبی از منگنز است که ممکن است به کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و ارتقای سلامت تیروئید کمک کند. علاوه بر این، آنها مقادیر کمی مس، ویتامین B6، آهن و فولات را فراهم می کنند.

    فواید مصرف تره فرنگی : ترکیبات گیاهی مفید

    تره فرنگی منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، به ویژه پلی فنول ها و ترکیبات گوگردی است.

    آنتی اکسیدان ها با اکسیداسیون مبارزه می کنند که به سلول های شما آسیب می رساند و به بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند.

    تره فرنگی منبع بسیار خوبی از کامفرول است، یک آنتی اکسیدان پلی فنول که تصور می شود از بیماری های قلبی و برخی انواع سرطان محافظت می کند.

    آنها همچنین منبع عالی آلیسین هستند، همان ترکیب سولفور مفیدی که به سیر خواص ضد میکروبی، کاهش دهنده کلسترول و ضد سرطانی بالقوه می دهد .

    در همین حال، رمپ‌های وحشی سرشار از تیوسولفینات‌ها و سپین‌ها هستند، دو ترکیب گوگردی که برای انعقاد خون لازم است و تصور می‌شود در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت می‌کنند.

    فواید مصرف تره فرنگی : کاهش التهاب

    تره فرنگی آلیوم است، خانواده ای از سبزیجات که شامل پیاز و سیر است. چندین مطالعه آلیوم ها را با خطر کمتر بیماری قلبی و سکته مرتبط می دانند .

    در حالی که بیشتر این مطالعات پیاز یا سیر را آزمایش کرده اند، تره فرنگی حاوی چندین ترکیب مفید است که تصور می شود التهاب را کاهش داده و از سلامت قلب محافظت می کند .

    به عنوان مثال، کامفرول موجود در تره فرنگی دارای خواص ضد التهابی است. غذاهای غنی از کامفرول با کاهش خطر حملات قلبی یا مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط هستند .

    علاوه بر این، تره فرنگی منبع خوبی از آلیسین و سایر تیوسولفینات ها است که ترکیبات گوگردی هستند که ممکن است با کاهش کلسترول، فشار خون و تشکیل لخته های خون برای سلامت قلب مفید باشند.

    کاهش وزن

    مانند بیشتر سبزیجات، تره فرنگی ممکن است باعث کاهش وزن شود.

    این سبزی با 31 کالری در هر 3.5 اونس (100 گرم) نشت پخته شده، کالری بسیار کمی در هر وعده دارد.

    علاوه بر این، تره فرنگی منبع خوبی از آب و فیبر است که ممکن است از گرسنگی جلوگیری کند، احساس سیری را تقویت کند و به شما کمک کند به طور طبیعی کمتر غذا بخورید .

    آنها همچنین فیبر محلول را فراهم می کنند که ژلی را در روده شما تشکیل می دهد و به ویژه در کاهش گرسنگی و اشتها موثر است.

    علاوه بر این، تحقیقات به طور مداوم رژیم های غذایی غنی از سبزیجات را با کاهش وزن یا کاهش وزن در طول زمان مرتبط می کند. افزودن تره فرنگی یا رمپ وحشی به رژیم غذایی شما می تواند مصرف کلی سبزیجات شما را افزایش دهد، که ممکن است این اثر را افزایش دهد.

    محافظت در برابر برخی سرطان ها

    تره فرنگی دارای مجموعه ای از ترکیبات ضد سرطان است.

    به عنوان مثال، کامفرول موجود در تره فرنگی با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن، به ویژه سرطان مرتبط است. تحقیقات لوله آزمایش نشان می دهد که کامفرول ممکن است با کاهش التهاب، کشتن سلول های سرطانی و جلوگیری از گسترش این سلول ها با سرطان مبارزه کند .

    تره فرنگی همچنین منبع خوبی از آلیسین است، یک ترکیب گوگرد که تصور می شود خواص ضد سرطانی مشابهی دارد .

    مطالعات حیوانی نشان می‌دهد که رمپ‌هایی که در خاک غنی‌شده با سلنیوم رشد می‌کنند ممکن است به کاهش نرخ سرطان در موش‌ها کمک کند .

    علاوه بر این، مطالعات انسانی نشان می دهد که کسانی که به طور منظم آلیوم ها، از جمله تره فرنگی مصرف می کنند، ممکن است تا 46 درصد کمتر از کسانی که به ندرت آن را مصرف می کنند، در معرض خطر ابتلا به سرطان معده باشند .

    به طور مشابه، مصرف زیاد آلیوم ها ممکن است با خطر کمتر سرطان روده بزرگ مرتبط باشد .

    به خاطر داشته باشید که قبل از نتیجه گیری قوی به تحقیقات بیشتری نیاز است.

    فواید مصرف تره فرنگی

    هضم سالم

    تره فرنگی ممکن است هضم شما را بهبود بخشد.

    این تا حدی به این دلیل است که آنها منبعی از فیبر محلول از جمله پری بیوتیک ها هستند که برای سلامت روده شما کار می کنند .

    سپس این باکتری ها اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (SCFAs) مانند استات، پروپیونات و بوتیرات تولید می کنند. SCFA ها می توانند التهاب را کاهش داده و سلامت روده شما را تقویت کنند .

    تحقیقات نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از پری بیوتیک ممکن است به جذب مواد مغذی مهم در بدن کمک کند، که می تواند سلامت کلی شما را تقویت کند .

    سایر مزایای بالقوه

    اگرچه تره فرنگی به اندازه پیاز و سیر مورد مطالعه قرار نمی گیرد، اما تحقیقات در حال ظهور نشان می دهد که آنها ممکن است فواید بیشتری داشته باشند.

    • ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد. نشان داده شده است که ترکیبات گوگرد موجود در آلیوم ها به طور موثر سطح قند خون را کاهش می دهند .
    • ممکن است عملکرد مغز را تقویت کند. این ترکیبات گوگرد همچنین ممکن است مغز شما را از زوال ذهنی و بیماری های مرتبط با افزایش سن محافظت کند .
    • ممکن است با عفونت ها مبارزه کند. تحقیقات روی حیوانات نشان می دهد که کامفرول، که در تره فرنگی وجود دارد، ممکن است در برابر عفونت های باکتریایی، ویروسی و مخمری محافظت کند.

    اگرچه این نتایج امیدوارکننده است، اما مطالعات بیشتری لازم است.

    آسان برای افزودن به رژیم غذایی

    تره فرنگی یک افزودنی خوشمزه، مغذی و همه کاره برای هر رژیم غذایی است.

    برای تهیه آنها، ریشه ها و انتهای سبز تیره را ببرید و فقط قسمت های سفید و سبز روشن را نگه دارید.

    سپس آنها را از طول برش دهید و زیر آب جاری بشویید و خاک و ماسه ای را که ممکن است بین لایه های آنها جمع شده است بشویید.

    تره فرنگی را می‌توان به‌صورت خام مصرف کرد، اما می‌توانید آن‌ها را سرخ کنید، سرخ کنید، کباب کنید، آب‌پز کنید، بجوشانید یا ترشی کنید.

    آنها افزودنی عالی برای سوپ، دیپ، خورش، پر کردن تاکو، سالاد، کیچ، سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای سیب زمینی هستند. شما همچنین می توانید آنها را به تنهایی بخورید.

    می توانید تره فرنگی خام را حدود یک هفته و پخته شده را حدود دو روز در یخچال نگهداری کنید.

    بر خلاف تره فرنگی های پرورشی، رمپ های وحشی فوق العاده تند هستند. فقط مقدار کمی رمپ می تواند طعم قوی و سیر مانند را به غذای مورد علاقه شما اضافه کند.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author