• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف کرفس – تاثیرات مصرف کرفس بر سلامت بدن

    فواید مصرف کرفس

    تنها با داشتن ۱۰ کالری در ساقه، ادعای شهرت کرفس ممکن است این باشد که مدت‌ها به عنوان یک «غذای رژیمی» کم کالری در نظر گرفته می‌شود.

    اما کرفس ترد و ترد در واقع تعدادی از فواید سلامتی دارد که ممکن است شما را شگفت زده کند.

    فواید مصرف کرفس : منبع عالی آنتی اکسیدان

    آنتی اکسیدان ها از سلول ها، رگ های خونی و اندام ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کنند.

    کرفس حاوی ویتامین C، بتاکاروتن و فلاونوئیدها است، اما حداقل 12 نوع ماده مغذی آنتی اکسیدانی دیگر در یک ساقه یافت می شود. همچنین منبع فوق‌العاده‌ای از مواد مغذی گیاهی است که نشان داده شده است که موارد التهاب در دستگاه گوارش، سلول‌ها، رگ‌های خونی و اندام‌ها را کاهش می‌دهد.

    فواید مصرف کرفس : کاهش التهاب

    التهاب مزمن با بسیاری از بیماری ها از جمله آرتریت و پوکی استخوان مرتبط است. کرفس و دانه‌های کرفس تقریباً ۲۵ ترکیب ضد التهابی دارند که می‌توانند از بدن در برابر التهاب محافظت کنند.

    هضم غذا

    در حالی که مواد مغذی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن از کل دستگاه گوارش محافظت می کند، کرفس ممکن است فواید خاصی برای معده داشته باشد.

    پلی ساکاریدهای مبتنی بر پکتین در کرفس، از جمله ترکیبی به نام اپیمان، در مطالعات حیوانی نشان داده است که موارد زخم معده را کاهش می‌دهد، پوشش داخلی معده را بهبود می‌بخشد و ترشحات معده را تعدیل می‌کند.

    و سپس محتوای بالای آب کرفس – تقریباً 95 درصد – به اضافه مقادیر سخاوتمندانه فیبر محلول و نامحلول است. همه آنها از دستگاه گوارش سالم حمایت می کنند و شما را منظم نگه می دارند. یک فنجان چوب کرفس 5 گرم فیبر رژیمی دارد.

    فواید مصرف کرفس

    سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

    وقتی کرفس می خورید از ویتامین های A، K و C به علاوه مواد معدنی مانند پتاسیم و فولات لذت خواهید برد. همچنین سدیم کمی دارد. به علاوه، شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که تأثیر آهسته و ثابتی بر قند خون شما دارد.

    خاصیت قلیایی

    با داشتن مواد معدنی مانند منیزیم، آهن و سدیم، کرفس می‌تواند اثر خنثی‌کننده‌ای روی غذاهای اسیدی داشته باشد – البته ناگفته نماند که این مواد معدنی برای عملکردهای ضروری بدن ضروری هستند.

    نکاتی برای خرید و نگهداری کرفس

    • ساقه های محکم. به دنبال کرفس باشید که دارای ساقه های محکم و راست است. آنها باید به راحتی بشکنند
    • وقتی آنها را می کشید، خم نشوید.
    • برگ های ترد. برگها باید ترد و تازه باشند و رنگ آنها از رنگ پریده تا کم رنگ باشد
    • سبز روشن. از مصرف کرفس با لکه های زرد یا قهوه ای خودداری کنید.
    • صبر کنید تا خرد شود. برای حفظ مواد مغذی، کرفس را درست قبل از پختن یا سرو کردن خرد کنید.حتی کرفسی که تنها چند ساعت خرد شده و ذخیره شده باشد، مواد مغذی خود را از دست می دهد.
    • بخارپز کنید.کرفس بخارپز شده طعم و تقریباً تمام مواد مغذی خود را حفظ می کند.
    • ظرف پنج تا هفت روز بخورید. کرفس تازه را ظرف پنج تا هفت روز بخوریداز حداکثر مزایای تغذیه ای آن لذت ببرید.
    • برگ ها را بخورید برگ ها را دور نریزید – اینجاست که کرفس بیشترین کلسیم را دارد.
    • پتاسیم و ویتامین C. اما چون به خوبی ذخیره نمی شوند، کرفس را ظرف یک یا دو روز پس از خرید مصرف کنید.

    کرفس علاوه بر فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، یک سبزی همه کاره است. می توانید آن را به صورت خام یا پخته مصرف کنید و افزودنی عالی برای اسموتی ها، سرخ کردنی ها، سوپ ها و آبمیوه ها است. کرفس را می توان بخار پز یا پخته کرد.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author