• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت خورشت کرفس : طرز تهیه خورش سنتی و خوشمزه

    دستور پخت خورشت کرفس

    دستور پخت خورشت کرفس :

    اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت کرفس مجلسی:

    ساقه کرفس ها را بعد از خرد کردن و شستن در مقداری روغن تفت دهید (می توان از برگ های خرد شده کرفس هم استفاده کرد غذاتون رو خوش عطر میکنه). جعفری و نعنا خرد شده و سرخ شده را به کرفس ها اضافه کنید. گوشت خرد شده را به همراه یک عدد پیاز نگینی تفت دهید زردچوبه و فلفل سیاه زده و با سه لیوان آب بپزید. وقتی گوشت ها نیم پز شدند، کرفس و سبزیجات را اضافه کنید. یک قاشق سبزی سرخ شده قورمه سبزی را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و سبزیجات پخته شوند.اگر آب خورش کم بود به مقدار لازم آب جوش اضافه کنید. نمک، یک قاشق رب گوجه فرنگی و چند قاشق آبغوره را اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد. در آخر باید خورش کم آب و گوشت و کرفس خوب پخته شده باشد.


    نکته، اضافه کردن سبزی قورمه‌ سبزی سلیقه ایه میتونید حذف کنید ولی به غذاتون لعاب میده و خوشمزه ترمیشه
    نکته، میتونید به خورش کرفس لوبیا قرمز یا چیتی و لیمو عمانی اضافه کنید که اونم دلخواهه
    و نکته آخر مقدار جعفری 4 برابر نعنا باشه .

    دستور پخت خورشت کرفس

    About The Author