• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف انار – کالری و مواد مغذی انار + تاثیر بر سلامتی

    فواید مصرف انار

    انار میوه ای گرد و قرمز رنگ است. آنها دارای یک گوشت داخلی سفید هستند که به طور متراکم با دانه های خوراکی ترد و آبدار به نام آریل ها بسته بندی شده است.

    آنها ممکن است بیشتر به خاطر آبمیوه های رنگارنگی که اغلب در آن استفاده می شوند شناخته شوند، اما این میوه های منحصر به فرد چیزهای بیشتری برای ارائه دارند.

    انار با پتانسیل حمایت از بسیاری از جنبه های سلامت، از ایمنی گرفته تا سلامت مغز، ارزش افزودن به برنامه غذایی سالم شما را دارد.

    فواید مصرف انار : پر از مواد مغذی

    دانه های کوچک صورتی رنگ درون انار به نام آریل ها بخش خوراکی میوه هستند. در حالی که حذف آنها از گوشت داخلی میوه می تواند کار سختی باشد، مشخصات غذایی و طعم آنها ارزش سرمایه گذاری را دارد.

    به طور کلی، انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. آنها همچنین حاوی مقداری پروتئین هستند.

    در زیر تغذیه آریل ها در یک میوه انار متوسط (282 گرم) آمده است :

    • کالری: 234
    • پروتئین: 4.7 گرم
    • چربی: 3.3 گرم
    • کربوهیدرات: 52 گرم
    • شکر: 38.6 گرم
    • فیبر: 11.3 گرم
    • کلسیم: 28.2 میلی گرم یا 2 درصد از ارزش روزانه
    • آهن: 0.85 میلی گرم یا 5 درصد از ارزش روزانه
    • منیزیم: 33.8 میلی گرم یا 8 درصد از ارزش روزانه
    • فسفر: 102 میلی گرم یا 8 درصد ارزش روزانه
    • پتاسیم: 666 میلی گرم یا 13 درصد از ارزش روزانه
    • ویتامین C: 28.8 میلی گرم یا 32 درصد از ارزش روزانه
    • فولات (ویتامین B9): 107 میکروگرم یا 27 درصد از ارزش روزانه

    در مقایسه، یک وعده 1/2 فنجان (87 گرم) آریل، 72 کالری، 16 گرم کربوهیدرات، 3.5 گرم فیبر، 1 گرم چربی و 1.5 گرم پروتئین را فراهم می کند .

    به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیه‌ای انار با اطلاعات تغذیه‌ای آب انار متفاوت است، که فیبر یا ویتامین C زیادی ارائه نمی‌کند. این به طور کلی در مورد میوه‌ها صدق می‌کند – خوردن کامل آن فیبر بیشتری را فراهم می‌کند .

    فواید مصرف انار : سرشار از آنتی اکسیدان

    آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های بدن شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد همیشه در بدن شما وجود دارند، اما وجود بیش از حد آنها می تواند مضر باشد و به تعدادی از بیماری های مزمن کمک کند .

    انار سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات پلی فنلی است که از این آسیب محافظت می کند. ترکیبات فعال زیستی اصلی با فعالیت آنتی اکسیدانی که در انار یافت می شوند، پونیکالاژین ها، آنتوسیانین ها و تانن های قابل هیدرولیز نام دارند.

    دریافت آنتی اکسیدان ها از سبزیجات و میوه هایی مانند انار یک راه عالی برای حمایت از سلامت کلی و کمک به پیشگیری از بیماری است .

    فواید مصرف انار : کمک به جلوگیری از التهاب

    التهاب کوتاه مدت یک پاسخ طبیعی بدن به عفونت و آسیب است. با این حال، التهاب مزمن در صورت درمان نشدن می تواند مشکل ساز باشد – و امروزه به ویژه در فرهنگ های غربی رایج است.

    هنگامی که التهاب مورد توجه قرار نگیرد، می تواند به بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، سرطان و بیماری آلزایمر کمک کند. خوردن انار ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن مرتبط با افزایش خطر بیماری مزمن کمک کند.

    این تا حد زیادی به ترکیباتی به نام پانیکالاژین نسبت داده می شود، که نشان داده شده است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در مطالعات لوله آزمایش و حیوانات هستند .

    برخی از مطالعات انسانی نیز نشان داده اند که مصرف آب انار می تواند نشانگرهای التهاب را در بدن کاهش دهد.

    با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چگونه خوردن دانه های تازه انار بر التهاب در انسان تأثیر می گذارد، مورد نیاز است.

    فواید مصرف انار : خواص ضد سرطانی

    برخی از مطالعات لوله آزمایش نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در میوه، آب و روغن انار می‌تواند به کشتن سلول‌های سرطانی یا کاهش سرعت گسترش آنها در بدن کمک کند .

    هم مطالعات آزمایشگاهی و هم مطالعات انسانی نشان می دهد که انار ممکن است به مبارزه با التهاب و کند کردن رشد سلول های سرطانی کمک کند. در واقع، این میوه اثرات ضد توموری در سرطان های ریه، سینه، پروستات، پوست و روده بزرگ نشان داده است .

    سایر تحقیقات حیوانی نشان داده است که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند. همچنین به سرکوب پاسخ های التهابی و استرس اکسیداتیو کمک می کند .

    طبق یک مطالعه قدیمی‌تر در لوله آزمایش، عصاره انار ممکن است برای کاهش رشد یا حتی مرگ سلول‌های سرطانی پروستات مفید باشد.

    آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) نشانگر سرطان پروستات در خون است. اگر سطح PSA در مدت زمان کوتاهی دو برابر شود، نشان دهنده خطر قابل توجهی بالاتر مرگ ناشی از سرطان پروستات است.

    دو کارآزمایی قدیمی نشان دادند که دادن آب یا عصاره انار به مردان، دوره زمانی دو برابر شدن PSA را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد و خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات را کاهش می‌دهد .

    با این وجود، آزمایشات انسانی بیشتری مورد نیاز است.

    فواید مصرف انار : سلامت قلب

    شواهدی وجود دارد که میوه های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند.

    مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که عصاره انار ممکن است استرس اکسیداتیو و التهاب در شریان ها را کاهش دهد، فشار خون را کاهش دهد و به مبارزه با تصلب شرایین کمک کند – تجمع پلاک در شریان ها که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود .

    در یک مطالعه انسانی، به افراد مبتلا به بیماری قلبی روزانه 1 فنجان (220 میلی لیتر) آب انار به مدت 5 روز داده شد. آب میوه به طور قابل توجهی دفعات و شدت درد قفسه سینه و همچنین نشانگرهای زیستی خاصی را در خون کاهش داد که نشانگر اثر محافظتی بر سلامت قلب است .

    با این حال، تحقیقات با کیفیت بالا در مورد انار و سلامت قلب در انسان وجود ندارد.

    فواید مصرف انار

    حمایت از سلامت ادرار

    مطالعات آزمایشگاهی و انسانی نشان داده اند که عصاره انار ممکن است به کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند، مزیتی که عمدتاً به فعالیت آنتی اکسیدانی آن نسبت داده می شود.

    در یک مطالعه، به بزرگسالان 18 تا 70 ساله که سنگ کلیه عود کننده را تجربه می کردند، 1000 میلی گرم عصاره انار به مدت 90 روز داده شد. مشخص شد که این به مهار مکانیسم تشکیل سنگ در بدن کمک می کند .

    علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده‌اند که عصاره انار می‌تواند به تنظیم غلظت اگزالات‌ها، کلسیم و فسفات‌ها در خون، که اجزای رایج سنگ‌های کلیه هستند، کمک کند .

    خاصیت ضد میکروبی

    ترکیبات انار ممکن است به مبارزه با میکروارگانیسم‌های مضر مانند انواع خاصی از باکتری‌ها، قارچ‌ها و مخمرها کمک کند.

    برای مثال، هم مطالعات قدیمی‌تر و هم جدیدتر نشان می‌دهند که ممکن است با هدف قرار دادن میکروب‌های دهانی ناخواسته که می‌توانند در صورت رشد بیش از حد مشکل‌ساز شوند، از سلامت دهان محافظت کنند . (مانند میکروب‌هایی که باعث بوی بد دهان می‌شوند و باعث پوسیدگی دندان می‌شوند. ).

    یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که ترکیبات انار همچنین دارای اثرات ضد باکتریایی علیه لیستریا مونوسیتوژنز است . باکتری موجود در محیط‌های مرطوب که در صورت مصرف می‌تواند باعث بیماری شدید شود .

    بهبود استقامت ورزش

    پلی فنول های موجود در انار ممکن است استقامت ورزش را افزایش دهند . یعنی مدت زمانی که می توانید قبل از خستگی در یک فعالیت بدنی شرکت کنید.

    یک مطالعه انسانی نشان داد که مصرف تنها 1 گرم عصاره انار 30 دقیقه قبل از دویدن، زمان خستگی را تا 12 درصد افزایش می دهد.

    سایر تحقیقات انسانی نشان داده اند که مکمل های انار پتانسیل بهبود استقامت ورزش و ریکاوری عضلات را دارند.

    با این حال، تحقیقات با استفاده از آب انار هیچ فایده ای برای ریکاوری عضلات پس از ورزش که خم کننده های آرنج را هدف قرار می دهد، پیدا نکرده است. این نشان می دهد مطالعات بیشتری در مورد موضوع انار و عملکرد ورزشی و ریکاوری مورد نیاز است .

    مفید برای مغز

    انار حاوی ترکیباتی به نام الاژیتانین است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و التهاب را در بدن کاهش می دهد.

    به این ترتیب، آنها همچنین مزایای محافظتی برای مغز شما در برابر شرایطی که تحت تأثیر التهاب و استرس اکسیداتیو قرار دارند، ارائه می دهند.

    برخی از مطالعات نشان داده اند که الاژیتانین ها ممکن است با کاهش آسیب اکسیداتیو و افزایش بقای سلول های مغز به محافظت از مغز در برابر ابتلا به بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون کمک کنند .

    آنها همچنین ممکن است از بهبود آسیب مغزی هیپوکسیک-ایسکمیک پشتیبانی کنند .

    اعتقاد بر این است که الاژیتانین های موجود در انار به تولید ترکیبی در روده به نام urolithin A کمک می کند که به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب در مغز و به تاخیر انداختن شروع بیماری های شناختی مورد مطالعه قرار گرفته است .

    با این وجود، مطالعات بیشتری برای درک بهتر ارتباط بالقوه بین انار و سلامت مغز مورد نیاز است.

    سلامت دستگاه گوارش

    تحقیقات قدیمی‌تر و جدیدتر نشان می‌دهد که سلامت دستگاه گوارش، که عمدتاً توسط باکتری‌های روده تعیین می‌شود، به شدت با سلامت کلی مرتبط است. به این ترتیب، حمایت از سلامت دستگاه گوارش شما مهم است و انار می تواند بخشی از این تلاش باشد .

    برخی از مطالعات حیوانی قدیمی و جدیدتر نشان داده اند که انار دارای اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی است که نیاز به فعالیت در روده دارد و تا حد زیادی حاوی اسید الاژیک آن است .

    مطالعات لوله آزمایش همچنین نشان داده است که انار می تواند سطوح باکتری های مفید روده، از جمله بیفیدوباکتریوم و لاکتوباسیلوس را افزایش دهد، که نشان می دهد ممکن است اثرات پری بیوتیکی داشته باشد .

    پری بیوتیک ها ترکیباتی هستند، به طور کلی فیبر، که به عنوان سوخت برای باکتری های خوب یا پروبیوتیک ها در دستگاه گوارش شما عمل می کنند. پری بیوتیک ها به این باکتری ها اجازه رشد می دهند و از میکروبیوم روده سالم تری حمایت می کنند .

    علاوه بر این، انار غنی از فیبر است و حدود 3.5 گرم در هر وعده 1/2 فنجان (87 گرم) را ارائه می دهد .

    فیبر برای سلامت گوارش ضروری است و ممکن است در برابر برخی از شرایط گوارشی مانند یبوست، هموروئید، سرطان روده بزرگ، بیماری رفلاکس معده به مری و دیورتیکولیت محافظت کند .

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author