• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر ماستی با سس انار + نکات کلیدی

    طرز تهیه دسر ماستی:

    طرز تهیه دسر ماستی

    طرز تهیه دسر ماستی :

    دسر ماستی با سس انار انتخاب خوبیه واسه یلدا!

    دیگه آسون‌تر از این نداریم…

    مواد لازم:

    • ژلاتین ۱/۲ ۱ قاشق سوپخوری
    • شیر ۲ پیمانه (نیم لیتر)
    • ماست خامه‌ای ۲ پیمانه
    • شکر ۳/۴ پیمانه
    • رنده پوست لیموترش یا پرتقال ۱ قاشق چایخوری

    مواد لازم برای سس انار:

    • آب انار ۱ پیمانه
    • پوست پرتقال ۱ تکه
    • شکر ۱/۲ پیمانه

    ژلاتین را با ۳ قاشق سوپخوری شیر سرد مخلوط کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا باز شود.

    در این مدت بقیه شیر را به همراه شکر و رنده پوست پرتقال روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا گرم شود.

    شیر را از روی حرارت بردارید و ژلاتین حل شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ذوب شود.

    ماست را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.

    مایه را بین قالبهای تک نفره تقسیم کنید و سپس به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

    برای تهیه سس انار، آی انار و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک تکه پوست پرتقال یا لیموترش بدون قسمت سفید آن داخل ظرف بگذارید و وقتی سس به غلظت شرب رسید از روی حرارت بردارید و پوست مرکبات را خارج کنید و اجازه دهید سس به دمای محیط برسد.

    دسر را با کمک نوک چاقوی خیس شده از دیواره قالب جدا کنید و با کمک سر انگشتان دسر را به آرامی از دیوار کمی جدا کنید تا هوا به زیر دسر نفوذ کند. سپس بشقابی روی دهانه قالب قرار داده و آن را پشت و رو کنید تا دسر در قالب قرار بگیرد.

    روی دسر را با سس انار و دانه‌های انار تزیین کنید.

    نوش جان

    About The Author