کیک پنیری مرمری :
طرز تهیه کیک پنیری مرمری :
مواد لازم برای پایه کیک:
- کره ۸۰ گرم
- آنا ۱۰۰ گرم
- شکر ۱۶۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد ۲۱۵ گرم
- پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
- نمک ۱ پینچ
- تخم مرغ ۳ عدد
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه:
- پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
- کره نرم ۳۵ گرم
- آرد ۲ قاشق سوپخوری
- شکر سفید ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک پنیری مرمری:
ابتدا پایه کیک را آماده کنید. کره، پنیر آنا، شکر، نمک و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک شوند. تخم مرغها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید. آرد ، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم الک و به تدریج به مایه اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
مایه را داخل قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر که کف آن را با کاغذ مومی پوشاندهاید بریزید . چند قاشق از آن را برای رویه کیک نگه دارید.
برای رویه تمام مواد را لازم شامل پنیر، کره، شکر، آرد، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.
با قاشق مقداری از این مواد رویه و مایه پایه کیک را در نقاط مختلف روی لایه زیرین بریزید و با سیخ چوبی اشکال ابر و باد ایجاد کنید.
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن به صورت یک اندازه برش بزنید و سرو کنید.