• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک پنیری مرمری طرز تهیه + نکات کلیدی

    کیک پنیری مرمری :

    طرز تهیه کیک پنیری مرمری

    طرز تهیه کیک پنیری مرمری :

    مواد لازم برای پایه کیک:

    • کره ۸۰ گرم
    • آنا ۱۰۰ گرم
    • شکر ۱۶۰ گرم
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آرد ۲۱۵ گرم
    • پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
    • نمک ۱ پینچ
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

    مواد لازم برای رویه:

    • پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
    • کره نرم ۳۵ گرم
    • آرد ۲ قاشق سوپخوری
    • شکر سفید ۵۰ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک پنیری مرمری:

    ابتدا پایه کیک را آماده کنید. کره، پنیر آنا، شکر، نمک و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک شوند. تخم مرغها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید. آرد ، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم الک و به تدریج به مایه اضافه و با لیسک مخلوط کنید.

     مایه را داخل قالب گرد به قطر ۲۳ سانتی‌متر که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده‌اید بریزید . چند قاشق از آن را برای رویه کیک نگه دارید.

    برای رویه تمام مواد را لازم شامل پنیر، کره، شکر، آرد، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

    با قاشق مقداری از این مواد رویه و مایه پایه کیک را در نقاط مختلف روی لایه زیرین بریزید و با سیخ چوبی اشکال ابر و باد ایجاد کنید.

    فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن به صورت یک اندازه برش بزنید و سرو کنید.

    About The Author