• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه لازانیای اسفناج با روش آسان + نکات کلیدی

    طرز تهیه لازانیای اسفناج :

    طرز تهیه لازانیای اسفناج

    طرز تهیه لازانیای اسفناج :

    د.
    پدرم عاشق اسفناجه، فصل اسفناج که می‌رسید بابا با دسته‌های بزرگ اسفناج می‌یومد خونه، اینقدر تبلیغ اسفناج رو می‌کرد و بعد از میل کردن اسفناج پخته با نمک و فلفل و سرکه، مثل شخصیت پاپای (همون ملوان زبل ایرانی) بازو می‌گرفت که ما هم به اسفناج علاقمند شدیم …. حالا زندگی بدون اسفناج سخته واقعا!! شما چی اسفناج دوست دارین؟ .

    مواد لازم:

    • ورقه لازانیای آماده به تعداد لازم
    • آرد ۳ قاشق سوپخوری
    • کره یا روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
    • شیر ۷۵۰ میلی لیتر (۳ لیوان)
    • پودر جوزهندی ۱/۴ قاشق چایخوری
    • خامه، پنیر خامه‌ای یا پنیر پارمیزان ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری به دلخواه
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • اسفناج پاک و خرد شده ۱ کیلو
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • سیر ریز شده ۱ تا ۲ حبه
    • پنیر موتزرلای رنده شده (پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه) حدود ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه لازانیای اسفناج :

    با تهیه سس سفید شروع کنید. کره یا روغن زیتون را در قابلمه کوچکی گرم کنید. آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. مقداری فلفل سیاه و جوز هندی را اضافه کنید و وقتی عطر ادویه‌جات بلند شد، شیر را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و مرتب با همزن سیمی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. اجازه دهید شیر گرم و سس به تدریج غلیظ شود. در این مرحله برای ایجاد طعم بهتر سس در صورت تمایل می‌توانید دو تا سه قاشق سوپخوری خامه، پنیر خامه‌ای و یا پنیر پارمسان به سس اضافه و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید. سس غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و آماده کنار بگذارید.

    در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا شفاف و نرم شود. سپس سیر و اسفناج را اضافه کنید و روی حرارت نسبتا زیاد تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس نیمی از سس آماده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

    روی برگه‌های لازانیا مقداری از مخلوط اسفناج بریزید و مقداری پنیر روی آن بپاشید سپس آن را رول کنید و داخل ظرف نسوز بچینید. بقیه لازانیا را نیز به همین ترتیب آماده کنید و باقیمانده سس را روی رولهای لازانیای اماده شده بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پنیر را روی رولها بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر بپزید تا طلایی شوند.

    نکات:

    لازانیا در تابه درب‌دار روی شعله ملایم هم قابل تهیه است با این تفاوت که پنیر رویه طلایی نخواهد شد.
    پ.ن.در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ خرد شده هم به این دستور اضافه و قبل از افزودن اسفناج به تابه آن را همراه سیر و پیاز تفت داد تا آب آن کشیده شود.

    About The Author