اموزش اشپزی و طرز تهیه حلیم بادمجان غذا خوشمزه و مقوی خانگی:
مواد لازم:
- گوشت راسته گوسفند ۳۰۰ گرم
- پیاز یک عدد
- برگ بو
- سیر دوحبه
- بادمجان ۵ عدد
- گردو ۵ عدد
- عدس یا لوبیا سفید ۲۵۰ گرم
- کشک ۵ قاشق برای داخل حلیم
- زردچوبه ، نمک ، زعفران ، فلفل قرمز و سیاه ، دارچین
دستور پخت و طرز تهیه حلیم بادمجان :
دوستان عزیز ابتدا گوشت رو خورشتی یا نازک برش بزنین . به همراه پیاز و برگ بو و سیر بزارین تا خوب بپزه، در زود پز یک ساعت و نیم پخته میشه بعد از پخته شدن نمک رو به گوشت بزنین.
بادمجان ها رو پوست بکنین از وسط نصف کنین داخل آب نمک بزارین و قبل از سرخ کردن خوب خشک کنین ، بادمجان زمان سرخ شدن خیلی روغن به خوش می گیره.
گوشت رو بعد از پخته شدن از صافی رد کنین و آبش رو کنار بزارین که کارش داریم و بعد گوشت رو خوب بکوبین و اون رو هم بزارین کنار ، بادمجان رو خوب سرخ کنین و بعد روی بادمجان یک مقدار دارچین و زعفران دم کرده بزنین و حبوبات پخته شده و پیاز داغ و گردو اضافه کنین و حسابی بکوبین وسیر خام رو رنده کنین .
بادمجان و مواد ترکیب شده رو کمی روی گاز بزارین تا تفت داده بشن این کار حلیم شمارو خیلی خوشمزه میکنه و بعد گوشت رو بهش اضافه کنین در زمان هم زدن آب گوشت رو کم کم داخل حلیم بریزین تا بافت حلیمتون عالی بشه و در آخر کشک رو اضافه کنین .
و در آخر حلیم بادمجون رو به سلیقه خودتون تزیین کنین .