• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه حلیم بادمجان : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی

    طرز تهیه حلیم بادمجان

    اموزش اشپزی و طرز تهیه حلیم بادمجان غذا خوشمزه و مقوی خانگی:

    مواد لازم:

    • گوشت راسته گوسفند ۳۰۰ گرم
    • پیاز یک عدد
    • برگ بو
    • سیر دوحبه
    • بادمجان ۵ عدد
    • گردو ۵ عدد
    • عدس یا لوبیا سفید ۲۵۰ گرم
    • کشک ۵ قاشق برای داخل حلیم
    • زردچوبه ، نمک ، زعفران ، فلفل قرمز و سیاه ، دارچین

    دستور پخت و طرز تهیه حلیم بادمجان :

    دوستان عزیز ابتدا گوشت رو خورشتی یا نازک برش بزنین . به همراه پیاز و برگ بو و سیر بزارین تا خوب بپزه، در زود پز یک ساعت و نیم پخته میشه بعد از پخته شدن نمک رو به گوشت بزنین.

    بادمجان ها رو پوست بکنین از وسط نصف کنین داخل آب نمک بزارین و قبل از سرخ کردن خوب خشک کنین ، بادمجان زمان سرخ شدن خیلی روغن به خوش می گیره.

    گوشت رو بعد از پخته شدن از صافی رد کنین و آبش رو کنار بزارین که کارش داریم و بعد گوشت رو خوب بکوبین و اون رو هم بزارین کنار ، بادمجان رو خوب سرخ کنین و بعد روی بادمجان یک مقدار دارچین و زعفران دم کرده بزنین و حبوبات پخته شده و پیاز داغ و گردو اضافه کنین و حسابی بکوبین وسیر خام رو رنده کنین  .

    بادمجان و مواد ترکیب شده رو کمی روی گاز بزارین تا تفت داده بشن این کار حلیم شمارو خیلی خوشمزه میکنه و بعد گوشت رو بهش اضافه کنین در زمان هم زدن آب گوشت رو کم کم داخل حلیم بریزین تا بافت حلیمتون عالی بشه و در آخر کشک رو اضافه کنین .

    و در آخر حلیم بادمجون رو به سلیقه خودتون تزیین کنین .

    طرز تهیه حلیم بادمجان

    About The Author