• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پلو قالبی مجلسی + نکات کلیدی

    طرز تهیه پلو قالبی :

    طرز تهیه پلو قالبی

    طرز تهیه پلو قالبی :

    مواد لازم:

    • بادمجان قلمی ۵ عدد
    • روغن به مقدار لازم
    • برنج آبکش شده ۳ پیمانه
    • زعفران دم کشیده ۳ قاشق سوپخوری
    • پیاز خلالی ۱ عدد
    • مرغ بدون استخوان مکعبی خرد شده ۴۰۰ گرم
    • زرشک شسته و آبکش شده ۱ قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • ادویه پلویی ۱ قاشق چایخوری 

    طرز تهیه پلو قالبی:

    قطعات مرغ را با نمک و فلفل، ادویه پلویی و نیمی از زعفران دم کشیده مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید مزه‌دار شود.

    در تابه مقداری روغن بریزید و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس قطعات مرغ مزه.دار شده را به آن اضافه و تفت دهید تا طلایی شود در نهایت زرشک را اضافه کنید و کمی دیگر تفت داده و از روی حرارت بردارید.

    در این مدت، بادمجانها را به صورت نوارهای باریک خرد کنید و داخل آب و نمک بریزید تا حدود ۱۵ دقیقه بماند و تلخی آن گرفته شود. در تابه مقداری روغن جامد لایت طبیعت بریزید و بادمجانها را سرخ کنید.
    کف و دیواره‌های قالب را با ورقه‌های بادمجان بپوشانید و آماده کنار بگذارید.

    یک پیمانه از برنج آیکش شده را با باقیمانده زعفران مخلوط کنید و کف قالب به صورت یکنواخت پهن کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا فشرده شود. نیمی از  مخلوط مرغ روی این لایه بریزید. سپس با لایه دیگری از برنج ساده و مجددا با لایه دیگری مخلوط مرغ و برنج روی مواد را پوشانده و لبه‌های ورقه‌های بادمجان را به سمت داخل تا بزنید و با لایه دیگری از بادمجان روی آن را بپوشانیر.

    روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا برنج دم بکشد.

    پس از پخت پلو قالبی را در ظرف سرو برگردانید و تزیین و سرو کنید.

    About The Author