طرز تهیه بانی چو:
طرز تهیه بانی چو :
بانی چو یه خوراکی خیابونی آفریقایی هست که میتونه به طور کاملا گیاهی تهیه شه یا مرغ و گوشت پخته هم همراه داشته باشه. پایه این خوراک نخود پخته و سس تند و فلفلی کاریه که داخل نان را با آن پر کردهاند.
مواد لازم :
- نان باگت یا برگر مینی ۴ عدد
- مغز ران مرغ بی استخوان ریز خرد شده ۱ عدد (به دلخواه)
- پیاز نگینی ریزشده ۱ عدد
- پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
- سیر ریز خرد شده ۱ حبه
- گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده ۲ تا ۳ عدد
- نخود پخته و آبکش شده ۱ پیمانه
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- استاک مرغ یا سبزیجات ۱ پیمانه
- گشنیز خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
- سس ساندویچ به دلخواه مقداری برای سرو
طرز تهیه بانی چو :
در تابه پیاز را به همراه مقداری روغن تفت دهید. سینه مرغ، پودر کاری، سیر و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ طلایی شود. گوجه فرنگی خرد شده و نخود آبکش شده و استاک مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی مخلوط تبخیر و مایه غلیظ شود گشنیز و به دلخواه حدود ۲ قاشق سوپخوری سس ساندویچ به آن اضافه کنیدو مایه را از روی حرارت بردارید.
سر نانها را برش بزنید و داخل آن را خالی کنید و با مقداری از مخلوط بانی چو داخل آن را پر کنید و روی آن مقدار دیگری سس ساندویچ و گشنیز خرد شده روی آن بپاشید و سر نان را در جای خود قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید.
نوش جان
یاسمین ببری