• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سیب زمینی کره ای با سس ریحان ( اسمشد پوتیتو )

    سیب زمینی کره ای با سس ریحان :

    طرز تهیه سیب زمینی کره ای با سس ریحان

    طرز تهیه سیب زمینی کره ای با سس ریحان :

    اِسمَشد پوتیتو
    Smashed Potatoe

    هیچ می‌دونستین که بیشترین ویتامین‌ها و مواد مغذی سیب‌زمینی توی پوست و لایه نزدیک به پوست قرار دارند؟
    پس می‌تونین بدون پوست کندن، از سیب زمینی‌های جوانی که تغییر رنگ ندادن و جوانه نزدن استفاده کنید!

    اسمشد پوتیتو یا سیب زمینی له شده نیمه پوره یه روش خوشمزه سرو سیب‌زمینی بدون سرخ کردنه و چربی کمتری همراهش داره چون توی فر طبخ می‌شه!

    یه خوردنی خوشمزه و خیلی ساده برای مهمونی‌ها و شب‌های دورهمی یا حتی یه شام و وعده غذایی ساده!

    برای تهیه این مدل سیب زمینی از سیب‌زمینی‌های ریز و کوچیک ته سبد که به صورت تنوری یا آبپز پخته شدن استفاده کنید. برای سرو کنار غذا هم عالی هستن!

    مواد لازم:

    • سیب زمینی کوچک آبپز شده نیم کیلو
    • کره ذوب شده به مقدار لازم
    • ماست غلیظ شیرین ۲۰۰ گرم
    • برگ ریحان ۱ دسته
    • سیر ۲ حبه
    • لیموترش ۱/۲ عدد
    • روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    چند قاشق از ماست، سیر، ریحان ، آب لیمو‌ترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید. مخلوط را به بقیه ماست اضافه و مخلوط کنید. (این کار مانع از شل شدن زیادی ماست می‌شود)

    سیب زمینی‌های آبپز شده را با ته لیوان فشار دهید تا له شوند و داخل سینی فر بچینید و روی آن‌ها مقداری کره ذوب شده و نمک و فلفل بپاشید و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

    سیب‌زمینی‌ها را به همراه سس ماست و ریحان سرو کنید.

    About The Author