• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه فیلینگ اسپرینگ رول غذای محبوب چینی

    طرز تهیه فیلینگ اسپرینگ رول:

    طرز تهیه فیلینگ اسپرینگ رول

    طرز تهیه فیلینگ اسپرینگ رول :

    اسپرینگ رول‌ها اصالتا به آسیا تعلق دارن، از شرق دور تا آسیای میانه و سپس راه خود را به سایر کشورهای جهان هم باز کرده‌ است…

    خمیری که اسپرینگ رول را می‌سازد انواع خمیرهای نازک را شامل می‌شود. از نوع شیشه‌ای و شفاف آن که سبزیجات تازه را در برمیگیرد تا نوع پر کاربردتر آن که ترکیبی از آرد گندم است.

    کلمه اسپرینگ رول از معادل سازی واژه‌ “چون ژوآن” به وجود آمده و برحسب فرهنگی که به آن تعلق دارد با مواد میانی مختلفی پر می‌شود و می‌تواند در روغن سرخ شود یا درون فر داغ طبخ شوند.

    چند نمونه از فیلینگ‌ها یا مواد میانی اسپرینگ رول چینی را با هم بررسی کنیم.

    طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات:

    کلم برگ ، هویج ، پیازچه، فلفل دلمه‌ای قرمز به صورت نازک خرد می‌شوند به همراه کمی روغن و زنجبیل و سیر در تابه سرخ می‌شوند تا نرم شوند. با مقداری سویا سس، فلفل تند مزه دار و در میان خمیر پیچیده و سرخ می‌شوند.

    اسپرینگ رول مرغ و سبزیجات :

    هویج خلالی نازک خرد شده، پیازچه، قارچ و فلفل تند را به همراه زنجبیل و سیر ریز شده در تابه تفت دهید تا هویج نرم شود، مرغ پخته و ریش شده را اضافه و این مخلوط را درون خمیرها بپیچید و سرخ کنید.

    اسپرینگ رول نودل:

    نودل (ترجیحا گِلَس نودل) را با مقداری آب جوش خیس کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.
    در تابه، کرفس، کلم برگ و هویج را تفت دهید تا نرم شوند. یک عدد سینه مرغ ریز خرد شده (یا چرخ‌شده) را به همراه یک حبه سیر و کمی زنجبیل، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید. نودل را اضافه و مخلوط کنید. از این مخلوط داخل رولها قرار دهید و رول را بپیچید.

    *گِلَس‌نودل، نودل‌های شفاف و نازکی‌ هستند که از انواع نشاسته مثل نشاسته سیب‌زمینی و … ساخته شده‌اند. در صورت عدم دسترسی از نودل‌های فوری معمولی استفاده کنید.

    خمیر اسپرینگ رول چینی را می‌توانید در منزل تهیه کنید یا اینکه انواع خمیر نازک آماده طبخ موجود در بازار مانند خمیر یوفکا یا فیلو را جایگزین کنید.

    About The Author