• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاستای زیتی گوجه فرنگی و پنیر غذای ارزان و خوشمزه !!

    پاستای زیتی گوجه فرنگی و پنیر:

    طرز تهیه پاستای زیتی گوجه فرنگی و پنیر

    طرز تهیه پاستای زیتی گوجه فرنگی و پنیر:

    زیتی اسم یه مدل از پاستاهای باریک و لوله‌ای که ظریف‌تر از پنه و ریگاتونی هست این غذا هم از اسم نوع پاستای مورد استفاده‌‌اش گرفته شده، اما هر پاستای شکلی دیگه‌ای قابل استفاده است.

    مواد لازم:

    • پاستا زیتی (یا هر پاستای شکلی دیگر) ۱ بسته
    • گوجه فرنگی رسیده و پوره شده ۸ عدد
    • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    • سیر له شده ۱ حبه
    • روغن (ترجیحا روغن زیتون) به مقدار لازم
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • ریحان ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
    • پنیر پارمیزان(پارمسان) یا پنیر خامه‌ای ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری به دلخواه
    • پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم

    در قابلمه‌ای حاوی آب جوش و نمک، پاستا را بپزید تا نرم شوند و سپس آبکش کنید. چند ملاقه از آب پاستا را برای تهیه سس نگه دارید.

    در این مدت، در تابه مقداری روغن بریزید، سیر و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و اجازه دهید سس غلیظ شود. پاستای آبکش شده و حدود دو ملاقه آب پاستا را درون تابه بریزید و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شود.

    سپس ریحان ریز خرد شده و پنیر پارمیزان را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. در صورت لزوم مقداری نمک به آن اضافه کنید.

    پاستا را داخل ظرف نسوز بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بپاشید و داخل فر داغ با ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود و سپس آن‌را سرو کنید.

    نوش جان

    About The Author