• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان فتیر – آموزش درست کردن نان سنتی و خوشمزه اراک

    طرز تهیه نان فتیر سنتی اراک :

    طرز تهیه نان فتیر

    مواد مورد نیاز:

    • آرد نان ۴۰۰ گرم
    • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    • روغن مایع نصف پیمانه
    • سفیده تخم مرغ دو عدد
    • شکر ۲۰۰ گرم
    • وانیل نصف قاشق چایخوری
    • زعفران دم کرده غلیظ کمی
    • پودر مایه خمیر یک قاشق چایخوری
    • شیر ولرم به میزان لازم
    • مواد لازم رویه:
    • زرده تخم مرغ دو عدد و کمی زعفران

    طرز تهیه نان فتیر :

    آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و همراه بقیه ی مواد مخلوط کنید و با شیر خمیر کنید
    شیر رو آروم آروم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه و نه شل باشه و نه سفت. نیم ساعت خمیر رو در جای گرم استراحت بدید


    دقت کنید که موادتون سرد نباشن چون خمیر مایه ها فعال نمیشن و اگر هم از خمیر مایه تون مطمعن نیستید حتما قبل ازینکه به مواد اضافه ش کنید با کمی شیر ولرم امتحانش کنید ( خمیر مایه و کمی شیر و یه کوچولو شکر رو با هم مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه بمونه اگه کف کرد یعنی سالمه )


    حالا فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید وخمیر رو به اندازه دلخواه چونه کنید و باز کنید و روی سینی نچسب بزارید


    به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آماده س
    هر سوالی بود زیر همین پست بپرسید جواب میدم
    نوش جان

    About The Author