• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مجدره با بلغور گندم ( مُجَدَرِه بالبرغل ) غذای گیاهی عربی

    مجدره با بلغور گندم:

    طرز تهیه مجدره با بلغور گندم

    طرز تهیه مجدره با بلغور گندم ( مُجَدَرِه بالبرغل ):

    مجدره یه غذای سوری – عراقی و مناطق اطرافه که هم مثل عدس پلوی خودمون با برنج و هم با بلغور گندم با روشی مشابه آماده میشه…

    خوب این دستور با بلغوره، اما اگه دوست نداشتین می‌تونین برنج رو جایگزین کنین.

    مواد لازم:

    • عدس ۱ پیمانه
    • بلغور گندم یا برنج ۱/۲ ۱ پیمانه
    • عصاره گوشت یا مرغ ۱/۲ ۲ پیمانه
    • پیاز خلالی خرد شده ۲ عدد
    • سیر ریز خرد شده ۱ تا ۲ حبه
    • پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
    • چوب دارچین یک تکه
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • روغن یا کره به مقدار لازم

    عدس را جداگانه بپزید تا تقریبا نرم شود. بلغور گندم یا برنج را از یکساعت قبل بخیسانید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

    پیاز خلالی را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در اواخر طبخ زردچوبه را اضافه کنید. نیمی از این پیاز طلایی را برای سرو کنار بگذارید و چوب دارچین، پودر زیره و فلفل سیاه و بلغور یا برنج آبکش شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس عصاره گوشت یا مرغ و عدس را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوش بیاید و با مقداری نمک آن را مزه‌دار کنید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بلغور گندم به آرامی بپزد و دم بکشد.

    چوب دارچین را خارج کنید، مجدره را در ظرف سرو بکشید و روی آن را پیازداغ طلایی و در صورت تمایل مقداری جعفری یا نعناع خرد شده بپاشید و سرو کنید.

    این غذا معمولا در کنار ماست و ماست خیار سرو میشود.

    نوش جان

    About The Author