• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک زعفران کنجدی : طرز تهیه کیک آسان خانگی + نکات

    کیک زعفران کنجدی

    دستور پخت کیک زعفران کنجدی با روش آسان در خانه:

    اموزش پخت و طرز تهیه کیک زعفران کنجدی خوشمزه و آسان خانگی:

    *مناسب برای صبحانه ، عصرانه و افطاری

    مواد لازم:

    • تخم مرغ 4 عدد
    • شکر 1 لیوان سرپر
    • آرد 3 لیوان
    • روغن مایع سه چهارم لیوان
    • شیر 1 لیوان
    • زعفران آبشده 2 ق غ
    • وانیل نصف ق.چ
    • بکینگ پودر 1ق.غ
    • کنجد بمیزان لازم
    • همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه

    آرد + بکینگ پودر رو سه بار الک کردم (الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)

    تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و 8 دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه


    شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم ارد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغ ها از بین میره و کیک پفش کم میشه 
    کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.


    اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود

    کیک زعفران کنجدی

    About The Author