• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک گل کلم شورینی خوشمزه و آسان زمستانی

    طرز تهیه کیک گل کلم :

    طرز تهیه کیک گل کلم

    طرز تهیه کیک گل کلم :

    کیکهای غذایی جزو دسته شورینی‌ها یکی از محبوب‌ترین غذاهای مهمانی به شمار میان و ظاهر جذابی دارند.

    این کیک گل‌کلم مناسب این فصل و فراوانی این محصول هست.

    تا یادم نرفته بگم، این کیک غذایی، داخل تابه دربدار روی حرارت ملایم هم قابل تهیه است، اما خوب توی فر رویه و ظاهر طلایی قشنگ‌تری پیدا می‌کنه!

    مواد لازم برای 6 نفر:

    • گل کلم ۱ عدد کوچک حدود ۴۵۰ گرم
    • پیاز ۱ عدد
    • روغن مایع(ترجیحا روغن زیتون) ۵ قاشق سوپخوری
    • رزماری خرد شده ۱ قاشق چایخوری
    • تخم مرغ ۷ عدد
    • آرد ۱۳۰ گرم (۱ پیمانه)
    • ریحان ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
    • بیکینگ پودر ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پنیر خرد شده ۱۵۰ گرم (پارمیزان یا هر پنیر خوش طعم دیگر به دلخواه)
    • سیاهدانه ۱/۲ قاشق چایخوری برای روپاش
    • کنجد ۱ قاشق چایخوری برای روپاش
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه کیک گل کلم :

    گل کلم را گل گل کنید و به همراه مقداری آب و کمی نمک به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

    چند برش حلقه‌ای از پیاز را برای تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس رزماری را به آن اضافه و کمی دیگر تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد و از روی حرارت بردارید.

    تخم‌مرغها به همراه یک قاشق چایخوری نمک را با همزن برقی بزنید تا روشن شوند. سپس روغن مایع، آرد، بیکینگ پودر، زردچوبه، مقداری فلفل سیاه و ریحان را اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    پیاز و رزماری تفت داده شده و پنیر خرد شده را اضافه کنید.

    در نهایت گل‌کلم را اضافه و به آرامی مخلوط کنید که گل‌کلم‌ها خرد نشوند.

    یک قالب کمربندی به قطر ۲۴ سانتی‌متر را با کره یا روغن چرب کنید. مایه را داخل قالب بریزید. روی مایه کیک را با حلقه‌های پیاز تزیین کنید و روی آن کنجد و سیاهدانه بپاشید.

    قالب را در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید تا رویه آن طلایی شده و وقتی با سیخ چوبی کیک را تست می‌کنید چیزی به سیخ نچسبد.

    About The Author