طرز تهیه سوپ جو و کشک :
طرز تهیه سوپ جو و کشک :
اگه مثل من عاشق کشک هستین، عاشق این سوپ ساده و آسون جو و کشک میشین…
هوای سرد و یه سوپ خوش طعم حال آدم رو بهتر میکنه، در ضمن تمام مواد عالی رو به بدن میرسونه!
اصل این سوپ کشک و جو و عصاره گوشته اما به دلخواه میتونین بهش هویج یا قارچ ریز خرد شده هم اضافه کنید. یا اینکه مقداری جعفری و گشنیز خرد شده در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید.
مواد لازم:
- جو پوست کنده ۲ پیمانه
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- عصاره مرغ یا آب قلم حدود ۱ لیتر
- کشک حدود ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- گشنیز یا جعفری خرد شده مقداری برای سرو
جو را چندین ساعت خیس کنید تا باز شود. سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شود.
پیاز را در تابه با کمی روغن یا کره تفت دهید تا نرم شود و زردچوبه را اضافه و کمی دیگر تفت دهید.
پیاز تفت داده و آب قلم یا مرغ را به همراه کشک اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به آرامی بجوشد و جا بیفتد.
در اواخر پخت میتوانید مقداری گشنیز یا جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید و با نمک و فلفل به خوبی مزهدار کنید.
یا اینکه به هنگام سرو مقداری گشنیز و جعفری خرد شده روی آن بپاشید.
نوش جان