طرز تهیه سالاد شوبا :
طرز تهیه سالاد شوبا :
سالاد شوبا یه سالاد مجلسی روسی هست که با کنسرو ماهی هِرینگ (شاهماهی) که یه ماهی روغنی شبیه کولی با گوشت سفید رنگه درست میشه!
اگه جایی زندگی میکنید که کنسرو ماهی هرینگ دارین اصلش با ماهیهرینگ هست، اگر نه از کنسرو ماهی تُن استفاده کنید.
خوب باید بدونین، این سالاد شب سال نوی روسهاست که معنیش یعنی سالاد “خزپوش”، شاید به خاطر اون لایه چغندر رنده شدهای که در نهایت روی سالاد رو میپوشونه و تبدیلش میکنه به لباس مجلسی ماهیا !
خوب این سالاد رو همینجوری که تو عکس میبینید به صورت لایه لایه درست میکنند و در آخر روی سالاد با ترکیب مایونز و چغندر پخته پوشیده میشه!
مواد لازم :
- کنسرو ماهی (ماهی هرینگ یا ماهی تن) ۱ قوطی
- چغندر قرمز پخته ۴ تا ۵ عدد
- هویج پخته ۲ تا ۳ عدد
- پیاز یا پیازچه ریز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
- سیب زمینی پخته ۳ تا ۴ عدد
- خیارشور خرد شده ۱۰۰ گرم
- تخممرغ آبپز رنده شده ۲ عدد (به دلخواه)
- سرکه سفید ۱ قاشق سوپخوری
- مایونز حدود ۱۰ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد شوبا روسی:
ابتدا چغندر، سیب زمینی و هویج را به صورت جداگانه با مقداری آب بپزید و بعد از خنک شدن آنها پوست بگیرید و هریک را جداگانه به صورت نگینی خرد یا رنده کنید. به هر یک از آنها مقداری نمک و فلفل و سس مایونز اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
کنسرو ماهی را بجوشانید و بعد از خنک شدن به صورت درشت خرد کنید و با سرکه، پیاز یا پیازچه ریز خرد شده و مقداری فلفل مزهدار کنید و آماده کنار بگذارید.
در ظرف یا قالب مورد نظر تمام مواد را به صورت لایه لایه بریزید. به ترتیب از لایه سیبزمینی شروع کنید تا آخرین لایه که با مخلوط چغندر و مایونز پوشیده شود.
قبل از سرو اجازه دهید دو ساعت در یخچال خنک شود.
نوش جان