• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بوگاتسا دسر کرمدار باقلوایی یونانی خوشمزه

    طرز تهیه بوگاتسا :

    طرز تهیه بوگاتسا

    طرز تهیه بوگاتسا :

    بوگاتسا یه جور بورک یا دسر باقلوایی کرمدار یونانی خوشمزه است که کرم کاستارد در بین لایه‌های خمیر یوفکا طبخ می‌شود.

    لایه‌های ترد و طلایی یوفکا و بافت لطیف کرم وسط آن ترکیبی فراموش نشدنی از یونان است!

    آرد سمولینا رو از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی دارن، اما اگه پیدا نکردین آرد معمولی رو جایگزین کنید

    مواد لازم:

    • خمیر یوفکای مخصوص باقلوا
    • کره ذوب شده به مقدار لازم برای برس‌کشی

    مواد لازم برای کرم میانی:

    • کره ذوب شده ۶۰ گرم
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شیر ۱ لیتر
    • شکر ۱۰۰ گرم
    • آرد سمولینا ۱۰۰ گرم
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    مواد لازم برای شهد:

    • شکر ۱۵۰ گرم
    • آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری
    • آب ۱۲۵ میلی‌لیتر( نصف پیمانه )
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    طرز تهیه بوگاتسا :

    فر را با حرارت ۱۹۰ درجه گرم کنید. دیواره‌ها و کف یک قالب ۲۰×۳۰ را با کره چرب کنید.

    نیمی از برگه‌های خمیر یوفکا را حدود ۴ تا ۵ ورق را داخل ظرف بچینید. روی هر لایه مقداری کره ذوب شده بمالید.

    شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید. در ظرفی شکر ، تخم مرغ، آرد و کره را با همزن دستی مخلوط کنید. شیر را به تدریج به این مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ و شیر هم دما شوند. مخلوط را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.

    کرم آماده شده را روی برگه‌های فیلو بریزید و با با چهار تا پنج لایه دیگری از خمیر فیلو آغشته به کره روی آن را بپوشانید.

    با چاقویی تیز برشهایی یک اندازه به صورت طولی روی لایه رویی خمیر ایجاد کنید. خمیرهای اطراف دیواره را برش نزنید.

    روی خمیر رویی را کره بمالید و مقداری آب اسپری کنید.

    قالب را داخل به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. سپس حرارت را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا خمیر کاملا طلایی شود.

    برای تهیه شهد تمام مواد بجز وانیل را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا به ارامی حدود ۷ دقیقه بجوشد و شکر حل شود و شهد را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.

    بعد از تکمیل پخت بوگاتسا، به محض خروج از فر شهد را روی دسر بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا شهد جذب دسر شود سپس برش بزنید.

    این دسر به صورت گرم یا هم دما با محیط سرو می‌شود.
    برای تهیه بوگاتسا، به جای استفاده از شهد می‌توان بعد از پخت مقداری پودر قند روی دسر پاشید.

    نوش جان

    About The Author