• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکی بادام زمینی طرز تهیه با روش آسان در خانه

    کوکی بادام زمینی :

    طرز تهیه کوکی بادام زمینی

    طرز تهیه کوکی بادام زمینی :

    این کوکی‌ها خیلی ترد و خوشمزه هستن و سه تا ماده اصلی بیشتر ندارن!
    سریع و آسون آماده می‌شن و بدون آرد هستن و به همین دلیل افرادی که رژیم لوکرب و کتو دارن یا به دلایلی مثل حساسیت به گلوتن از خوردن آرد گندم منع شدن ، به راحتی می‌تونن ازش استفاده کنن!

    در ضمن هیچ نوع چربی دیگه‌ای جز چربی خود بادام‌زمینی نداره و یه جورایی برای ورزشکارا هم گزینه خوبیه!

    من از قند رژیمی اریتریتول برای تهیه این کوکی استفاده کردم و اگه از قند رژیمی مخصوص پخت و پز استفاده کنید برای دیابتی ‌ها هم قابل استفاده است.

    • کره بادام زمینی بدون شکر ۱۹۰ گرم
    • زرده تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر یا قند رژیمی معادل ۳ قاشق سوپخوری
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری یا دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
    • نمک ۱ پینچ

    اگر از کره بادام زمینی غیر کارخکنه‌ای استفاده میکنید ممکنه قبل از استفاده روغن بادام از بافت کره جدا شده باشد. در این صورت بهتر است قبل از اندازه گیری مقدار بادام‌زميني ابتدا به خوبی کره را هم بزنید تا یکدست شود.

    تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری مانند حلوا تهیه شود.

    خمیر را بین دو لایه کیسه نایلونی به قطر ۴ میلی‌متر باز کنید و قالب بزنید یا اینکه از خمیر گلوله‌های کوچک یک اندازه بردارید و داخل سینی فر با فاصله بچینید و روی گلوله‌ها را کمی فشار دهید تا پهن شود.

    فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کوکی ها را حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن رنگ بیاندازد بپزید.

    بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شوند زیرا مادامی که گرم هستند بسیار شکننده خواهند بود و سپس آنها را به ظرف درب دار منتقل کنید.

    با این مقدار مواد ۲۵ عدد کوکی خواهید داشت.

    نوش جان
    یاسمین ببری

    About The Author