لوبیا پلوی اسپانیایی :
طرز تهیه لوبیا پلوی اسپانیایی:
خوب برای اینکه خوشطعم تر شه از کره یا روغن زیتون میشه برای تفت دادن استفاده کرد اما اگه ندارین از روغن معمول پخت و پز استفاده کنید و البته این پلو تهدیگ دار نیست و همین که برنج دم میکشه سرو میشه اماااااااا ……… ما ایرونیا نبض تهدیگ جهان رو تو مشتمون داریم و کلی باهاش پز میدیم… پس بذارین مثل پلوهای معروفمون تهدیگ ببنده!
مواد لازم برای 4 نفر:
- لوبیا قرمز پخته و آبکش شده ۱ پیمانه
- برنج شسته و آبکش شده ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد (به دلخواه)
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- زیتون خرد شده ۳ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
- سیر له شده ۲ حبه
- پودر پاپریکا ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
- آویشن یا اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
- استاک یا عصاره مرغ یا گوشت یا آب معمولی ۳ پیمانه
- آب لیموترش ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- جعفری خرد شده مقداری برای سرو
طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی :
ابتدا گوجه فرنگی ها و فلفل دلمهای را روی شعله پخش کن روی گاز کبابی کنید و تا پوست روی سبزيجات بسوزد و سپس در ظرف یا کیسه دربدار قرار دهید و بعد از خنک شدن آنها را پوست بگیرید و خرد کنید.
در قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر و ادویه جات را اضافه کنید و وقتی عطر ادویهجات به مشام رسید زیتون خرد شده و برنج شسته و آبکش شده را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید سپس گوجه فرنگی، آب لیموترش، لوبیا قرمز و استاک مرغ یا گوشت یا آب معمولی و مقداری نمک را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید مایعات به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
به هنگام سرو مقداری جعفری خرد شده روی پلو بپاشید!
نوش جان!