• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فریتاتای سیب زمینی غذای اسپانیایی ارزان و خوشمزه !!

    فریتاتای سیب زمینی:

    طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی

    طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی اسپانیایی :

    گفتم حالا که طرفدارای سیب‌زمینی خیلی زیادن برم سراغ “فریتاتای سیب زمینی” !

    فریتاتا رو میشه یه جور املت یا کوکوی ایرانی خودمون معرفی کرد! خیلی شبیه همن، با یه کم قر و فر بیشتر!

    فریتاتا رو عین کوکوی خودمون هم روی اجاق میشه درست کرد و هم توی فر گذاشت.

    این عکسی که من پیدا کردم، جعفری نداشت اما باور کنین خوشمزه تره با جعفری!

    مواد لازم:

    • سیب زمینی ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
    • پیاز خرد شده ۱ عدد
    • تخم مرغ ۵ عدد
    • شیر نصف پیمانه
    • خامه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (به دلخواه)

    طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی :

    سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت ورق‌های نازک خرد کنید.

    قابلمه‌ای را با مقداری اب و نمک روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. ورقه‌های سیب زمینی را داخل آب در حال جوش و نمک بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و حدود ۵ تا ۸ دقیقه بجوشد، سپس سیب زمینی‌ها را آبکش کنید و با آب سرد آبکشی کنید. اجازه دهید آب اضافی آن برود.

    در این مدت در تابه‌ای مناسب، پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس ورقه‌های سیب‌زمینی و جعفری خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی زیر و رو کنید تا مواد به صورت یکنواخت در همه جای تابه پخش شوند.

    تخم مرغ را با شیر وخامه مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید و به آرامی روی سیب‌زمینی‌ها درون تابه بریزید و درب تابه را بگذارید. حرارت را کم کنید تا تخم مرغ به آرامی ببنندد و کف فریتاتا طلایی شود. سپس یک بشقاب روی دهانه تابه قرار دهید و تابه را برگردانید تا غذا داخل ظرف قرار گیرد. در صورت لزوم مقدار دیگری روغن به تابه اضافه و فریتاتا را به تابه برگردانید تا سمت دیگر نیز طلایی شود.

    در صورت تمایل به استفاده از فر، نیازی به پشت و رو کردن فریتاتا نیست و می‌توانید آن را در ظرف نسوز به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا روی آن طلایی شود که در این صورت روغن کمتری نیز برای پخت و پز مورد استفاده قرار میگیرد.

    نوش جان

    About The Author