• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر به و انار مناسب شب یلدا

    دسر به و انار :

    دسر به و انار

    طرز تهیه دسر به و انار:

    این دسر به و انار عالی به نظر میاد برای یلدا…
    خوب این دسر به معمولا بدون انار هم آماده میشه تو ترکیه و خیلی معطر و خوش طعمه… به جای به از سیب هم می‌تونین استفاده کنین!

    مواد لازم:

    • به ۳ عدد
    • دانه انار ۲ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • چوب دارچین یک تکه
    • خامه یا سرشیر برای سرو

    به را پوست بگیرید، از وسط به دو نیم کنید و هسته‌های آن را کنار بگذارید وسط به‌ها را خالی کنید.

    روی هسته‌ها مقداری آب جوش بریزید و کنار بگذارید تا لعاب بیاندارد.

    به‌ها را داخل قابلمه بچینید و روی انها شکر بپاشید و اجازه دهید نیم ساعت بماند و سپس چوب دارچین و نصف استکان آب به قابلمه اضافه و درب آن را بگذارید تا به آرامی روی حرارت ملایم بپزد. وقتی‌ به‌ها نرم شد، دانه‌های انار و لعاب به را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر بپزد.

    پس از پخت اجازه دهید دسر به دمای محیط برسد و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

    دسر را با خامه یا سرشیر تزیین و سرو کنید.

    نوش جان

    About The Author