دسر به و انار :
طرز تهیه دسر به و انار:
این دسر به و انار عالی به نظر میاد برای یلدا…
خوب این دسر به معمولا بدون انار هم آماده میشه تو ترکیه و خیلی معطر و خوش طعمه… به جای به از سیب هم میتونین استفاده کنین!
مواد لازم:
- به ۳ عدد
- دانه انار ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- چوب دارچین یک تکه
- خامه یا سرشیر برای سرو
به را پوست بگیرید، از وسط به دو نیم کنید و هستههای آن را کنار بگذارید وسط بهها را خالی کنید.
روی هستهها مقداری آب جوش بریزید و کنار بگذارید تا لعاب بیاندارد.
بهها را داخل قابلمه بچینید و روی انها شکر بپاشید و اجازه دهید نیم ساعت بماند و سپس چوب دارچین و نصف استکان آب به قابلمه اضافه و درب آن را بگذارید تا به آرامی روی حرارت ملایم بپزد. وقتی بهها نرم شد، دانههای انار و لعاب به را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر بپزد.
پس از پخت اجازه دهید دسر به دمای محیط برسد و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
دسر را با خامه یا سرشیر تزیین و سرو کنید.
نوش جان