خوراک لوبیا سفید ایتالیایی:
طرز تهیه خوراک لوبیا سفید ایتالیایی:
البته لوبیا سفیدهای اونور آب خیلی درشتن و به لوبیای کانِلینی معروفن، اما با لوبیا سفیدهای ما هم میشه!
خوب این سوپ با طعمهای ایتالیایی همراهه، سیر و روغن زیتون ، اوریگانو و رزماری… که البته طعمدهندهها رو میتونین طبق ذایقه خودتون کم و زیاد کنین! یا مثلا اگه سیر دوست ندارین از پیاز استفاده کنین!
مواد لازم:
- لوبیا سفید ۲ پیمانه
- روغن (ترجیحا روغن زیتون) به مقدار لازم
- سیر ریز شده ۲ تا ۳ حبه
- رزماری ۱/۲ قاشق چایخوری
- اوریگانو یا آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- استاک یا عصاره سبزیجات یا مرغ حدود ۱ لیتر
- نان برشته شده یا کروتان برای سرو
لوبیا سفید را از روز قبل با مقداری آب بخیسانید و در این مدت چندبار آب آن را تعویض کنید.
لوبیای خیسانده را آبکش کنید و مجددا با مقداری آب بپزید تا نرم شود و آب آن تا حد زیادی کشیده شود. نیمی از لوبیای پخته را درون غذا ساز یا میکسر پوره کنید.
سیر را در کمی روغن تفت دهید و به همراه رزماری، اوریگانو و مقداری نمک و فلفل و لوبیای پوره شده به قابلمه لوبیا سفید اضافه کنید.
استاک یا عصاره دلخواه را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.
برای سرو، میتوانید از نان برشته یا کروتان استفاده کنید.