• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آلو تیکی چات غذای هندی خوشمزه با مواد ارزان قیمت !!

    آلو تیکی چات :

    طرز تهیه آلو تیکی چات

    طرز تهیه آلو تیکی چات :

    خوب شیرازیا و یه تعدادی از جنوبی‌های عزیز و هندی‌ها فکر کنم یه نسبت دوری با هم دارن… چون به سیب زمینی میگن آلو!

    آلو تیکی چات هم یه کتلت سیب زمینیه که وسطش با ترکیب نخود و لپه ادویه‌دار پر شده!
    منو یاد شامی ماه‌رمضون معروف میندازه!

    معمولا مواد میانی ترکیبی از نخود و لپه است اما میتونین فقط از یکی از اونا رو هم استفاده کنین!

    مواد لازم :

    • لپه ۱ پيمانه
    • نخود ۱ پیمانه
    • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
    • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
    • پودر انبه ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه)
    • پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
    • ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه)
    • سیب زمینی پخته و رنده شده ۶۰۰ گرم (حدود ۳ عدد متوسط)
    • نشاسته ذرت یا آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل‌ به مقدار لازم

    طرز تهیه آلو تیکی چات هندی :

    نخود و لپه را از روز قبل خیس کنید و سپس با مقداری آب و نمک بپزید تا کاملا نرم شده و آب حبوبات کشیده شود‌. سپس با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.

    در تابه مقداری روغن بریزید و ادویه‌جات را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه آزاد شود. سپس ترکیب پوره نخود و لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    سیب زمینی را رنده کنید و نشاسته یا آرد و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت خمیر یکدست شود.

    مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و به صورت گرد و نسبتا نازک درون دست باز کنید و مقداری از مخلوط پوره نخود وسط آن قرار دهید.

    خمیر سیب‌زمینی را از اطراف جمع کنید تا پوره نخود در میان آن قرار بگیرد و به صورت دلخواه به آن فرم داده و در تابه‌ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند.

    نوش جان

    About The Author