طرز تهیه بورک سیب زمینی :
مواد لازم:
- دو بسته یوفکای باقلوا
- مواد میانی:
- دو عدد پیاز
- 8_10عدد سیب زمینی
- نمک
- فلفل سیاه
- پودر فلفل قرمز
- رب
برای خیس کردن یوفکا ها:
- دو عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای رومال)
- 150 میلی آب گازدار (سودا)
- یک استکان روغن مایع
- یک لیوان شیر
- یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
طرز تهیه بورک سیب زمینی:
ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم پیاز را ریز خرد می کنیم و با کمی روغن مایع یا کره تفت می دهیم. بعد از سبک شدن پیازها رب و ادویجات و نمک را اضافه می کنیم. سیب زمینی پخته و له شده را هم اضافه کرده و یک دور تفت داده و از روی حرارت بر می داریم.
آب گاز دار تخم مرغ شیر و پکینگ پودر روغن مایع را مخلوط کنید و هن بزنید تا یکدست شود.
دو تا یوفکا را روی هم پهن کنید. از سس روی تمام قسمت ها ی یوفکا زده و از مواد میانی در قسمت بالایی یوفکا قرار داده و رول می کنیم. به دلخواه شکل داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ای بچینید. زرده را با چند قطره روغن مایع مخلوط کنید و روی یوفکاها رومال بزنید . کنجد یا سیاه دانه بپاشید و در فری که روی 190 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها بپزید.
نوش جان