• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بورک سیب زمینی : طرز تهیه غذای ترکیه ای با روش اسان در خانه

    بورک سیب زمینی
    بورک سیب زمینی

    طرز تهیه بورک سیب زمینی :

    مواد لازم:

    • دو بسته یوفکای باقلوا
    • مواد میانی:
    • دو عدد پیاز
    • 8_10عدد سیب زمینی
    • نمک
    • فلفل سیاه
    • پودر فلفل قرمز
    • رب

    برای خیس کردن یوفکا ها:

    • دو عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای رومال)
    • 150 میلی آب گازدار (سودا)
    • یک استکان روغن مایع
    • یک لیوان شیر
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)

    طرز تهیه بورک سیب زمینی:

    ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم پیاز را ریز خرد می کنیم و با کمی روغن مایع یا کره تفت می دهیم. بعد از سبک شدن پیازها رب و ادویجات و نمک را اضافه می کنیم. سیب زمینی پخته و له شده را هم اضافه کرده و یک دور تفت داده و از روی حرارت بر می داریم.
    آب گاز دار تخم مرغ شیر و پکینگ پودر روغن مایع را مخلوط کنید و هن بزنید تا یکدست شود.

    دو تا یوفکا را روی هم پهن کنید. از سس روی تمام قسمت ها ی یوفکا زده و از مواد میانی در قسمت بالایی یوفکا قرار داده و رول می کنیم. به دلخواه ‌شکل داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ای بچینید. زرده را با چند قطره روغن مایع مخلوط کنید و روی یوفکاها رومال بزنید . کنجد یا سیاه دانه بپاشید و در فری که روی 190 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها بپزید.
    نوش جان

    About The Author