طرز تهیه ازمه ترکی:
طرز تهیه ازمه ترکی ( یه جور سالسا به روش ترکیه ):
” ازمه” یه جور مزه ترکی هست که فلفلی و خوشمزه است. گاهی به صورت دیپ کاربرد داره، کنار انواع نان، چیپس و … و گاهی هم به عنوان سس برای سرو کباب، کوفته ترکی و کلا سس ساندویچ و غذاهای گوشتی!
برای تهیه ازمه معمولا از رب فلفل تند یا بیبر سالجسی استفاده میشه. اما اگه دسترسی ندارین میتونین از پودر فلفل قرمز یا سس فلفل قرمز تند استفاده کنین و میزان تندی رو طبق ذایقه خودتون تنظیم کنید.
مواد مورد نیاز:
- گوجه فرنگی درشت ۴ عدد
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
- فلفل سبز تند ۳ تا ۴ عدد
- رب فلفل قرمز یا سس فلفل قرمز تند ۱ قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- لیموترش ۱/۲ عدد
- جعفری خرد شده ۱ دسته کوچک
- نعناع خرد شده ۱ دسته کوچک
- روغن زیتون به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدارلازم
- گردوی ریز خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و دانههای آن را خارج کنید و کاملا ریز خرد و ساتوری کنید.
فلفلها را از وسط به دو نیم برش بزنید و دانههای آنرا خارج کنید و سپس کاملا ریز خرد کنید.
پیاز را ریز و ساتوری کنید و به همراه گوجهفرنگی ، فلفل ، رب گوجه، آب لیموترش، جعفری، نعناع، مقداری رب فلفل تند و مقداری نمک و فلفل مخلوط و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا پیازها نرم شوند و آب پیاز بیرون کشیده شود.
در آخر گردو را اضافه و سرو کنید.