طرز تهیه بوشله :
طرز تهیه بوشله :
این روزا همه دنبال یه غذای آسونن که هم سریع و راحت تهیه شه ، هم کم هزینه باشه، به سنگینی آش نباشه و معده روزهدارا هم آروم کنه!
خوب این یه سوپ ماست هست با اصالت سوری که بهش بوشَله میگن، البته تو کشورهای اطراف سوریه، مثل عراق و ترکیه و لبنان و .. هم درست میشه و به نظرم انتخاب خوبیه برای یه پیش غذای سبک.
سبزی مورد استفادهاش، برگ چغندره که میشه از اسفناج هم استفاده کرد و معمولا یه کمی تنده، اما میشه مقدار تندی رو طبق ذایقه تنظیم کرد.
مواد مورد نیاز:
- برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
- برگ چغندر یا اسفناج پاک و خرد شده ۵۰۰ گرم
- کرفس نگینی خرد شده ۳ تا ۴ ساقه
- فلفل سبز تند ۱ عدد به دلخواه
- ماست پرچرب ۳ لیوان
- آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج و کرفس را با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید بپزد تا دانههای برنج کاملا باز شده و لعاب بیاندازد.
تخم مرغ، آرد، مقداری نمک و فلفل و ماست را با همزن دستی خوب هم بزنید و مخلوط کنید تا بافت ماست باز شود. حدود ۲ تا ۳ لیوان آب جوش را به تدریج به آن اضافه کنید تا ماست رقیق شود، سپس به قابلمه اضافه و مرتب هم بزنید تا ماست نبرد.
فلفل سبز را از طول به دو نیم برش بزنید و دانههای آن را خارج کنید و به صورت ریز خرد کنید.
برگ چغندر یا اسفناج ، فلفل سبز ریز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سبزیجات بپزند و سوپ جا بیفتد.